» »

Seti prenos paketkov

Seti prenos paketkov

rap3r ::

V službi mam hitro povezavo predusem pa zaston zato me zanima s kerim programom bi potegnu za en cd paketkov? Doma uporabljam seti driverja! A pa bo seti driver prepoznal če mu jih kr zmečm v njegov direktori po mapah kukr jih on uporabla? Ma kdo kkšno idejo?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Tomi ::

Po moje SetiGate. Jih da v en folder, kjer jasno razbereš, da so še neobdelani. Potem jih samo preneseš v enak folder na svojem računalniku.
Sicer pa, kaj tti bo 1625 paketov naenkrat?
metrodusa.blogspot.com

rap3r ::

Hm ja to maš prou ubistvu sam a je kej narobe da si jih tolk dol potegnem?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

Loki ::

nic, ker se bodo itak po 14 dneh ponovno dodelili (tvoj rezultat bo se zmerej stel - oz. naj bi, ker se paketek na serverju po 3 - 4 identicnih paketkih izbrise).

ti samo downloadaj tiste paketke (najbolje z seti driverjem, kot ga uporabljas doma, je sicer malo pocasneje, ampak lazje), zapeci na cd, doma pa nastavi v SD, naj paketke le oddaja, ne sprejema pa novih (pusti cache vrednost na isti, kot jo imas sedaj)

bobby ::

no jst pa tko naredim s setidriverjem da ga ruknem v še en direktory pa valda exe pa zaženem vso zadevo še enkat in izberem da je pač buffer 30 paketkov. jih dol stoči, ustavim ta seti driver, zipam, na cd-rw, nesem damu.

še en seti mi pa itak ločeno laufa na work-pc.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282420 (1752) rap3r
»

SETI Driver

Oddelek: Programska oprema
151166 (992) BaRtMaN
»