Forum » Programska oprema » Seti prenos paketkov
Seti prenos paketkov
rap3r ::
V službi mam hitro povezavo predusem pa zaston zato me zanima s kerim programom bi potegnu za en cd paketkov? Doma uporabljam seti driverja! A pa bo seti driver prepoznal če mu jih kr zmečm v njegov direktori po mapah kukr jih on uporabla? Ma kdo kkšno idejo?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Tomi ::
Po moje SetiGate. Jih da v en folder, kjer jasno razbereš, da so še neobdelani. Potem jih samo preneseš v enak folder na svojem računalniku.
Sicer pa, kaj tti bo 1625 paketov naenkrat?
Sicer pa, kaj tti bo 1625 paketov naenkrat?
metrodusa.blogspot.com
rap3r ::
Hm ja to maš prou ubistvu sam a je kej narobe da si jih tolk dol potegnem?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Loki ::
nic, ker se bodo itak po 14 dneh ponovno dodelili (tvoj rezultat bo se zmerej stel - oz. naj bi, ker se paketek na serverju po 3 - 4 identicnih paketkih izbrise).
ti samo downloadaj tiste paketke (najbolje z seti driverjem, kot ga uporabljas doma, je sicer malo pocasneje, ampak lazje), zapeci na cd, doma pa nastavi v SD, naj paketke le oddaja, ne sprejema pa novih (pusti cache vrednost na isti, kot jo imas sedaj)
ti samo downloadaj tiste paketke (najbolje z seti driverjem, kot ga uporabljas doma, je sicer malo pocasneje, ampak lazje), zapeci na cd, doma pa nastavi v SD, naj paketke le oddaja, ne sprejema pa novih (pusti cache vrednost na isti, kot jo imas sedaj)
bobby ::
no jst pa tko naredim s setidriverjem da ga ruknem v še en direktory pa valda exe pa zaženem vso zadevo še enkat in izberem da je pač buffer 30 paketkov. jih dol stoči, ustavim ta seti driver, zipam, na cd-rw, nesem damu.
še en seti mi pa itak ločeno laufa na work-pc.
še en seti mi pa itak ločeno laufa na work-pc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2420 (1752) | rap3r |
» | SETI DriverOddelek: Programska oprema | 1166 (992) | BaRtMaN |
» | Nastavitve za SetiQueueOddelek: Programska oprema | 1156 (1037) | Loki |
» | Seti?Oddelek: Loža | 942 (769) | PaJo |
» | Seti@HOMEOddelek: Omrežja in internet | 1261 (930) | Jeebs |