Forum » Pomoč in nasveti » težava z LogFile.etl in ostanki programov
težava z LogFile.etl in ostanki programov
Dr.S ::
Imam težave z PC-jem.
Na disku c: mi vedno ustvarja nek Logfile.etl, ki mi žre prostor na disku, najprej pod 1GB, nato pa zmeraj več. Če želim izbrisati mi javi da se ne da.
Sem že googlal, a rešitve nisem našel.
Mogoče kdo od vas pozna rešitev?
Imam pa tudi težavo z brisanjem ostankov (autorun.inf, comment.htt, desktop.ini) že izbrisanih programov (regrun). Enostavno ne morem izbirati.
Poznate rešitev?
Na disku c: mi vedno ustvarja nek Logfile.etl, ki mi žre prostor na disku, najprej pod 1GB, nato pa zmeraj več. Če želim izbrisati mi javi da se ne da.
Sem že googlal, a rešitve nisem našel.
Mogoče kdo od vas pozna rešitev?
Imam pa tudi težavo z brisanjem ostankov (autorun.inf, comment.htt, desktop.ini) že izbrisanih programov (regrun). Enostavno ne morem izbirati.
Poznate rešitev?
boogie_xlr ::
Z Unlockerjem poglej, kateri program ti dela tisti Logfile.etl. Z unlockerjem ga lah tud zbrišeš, vendar se bo ob ponovnem zagonu spet pojavu, torej moraš izbrisati izvirni program(pokaže ti ga unlocker).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8679 (7793) | Yossarian |
» | Zavrnjen dostop - AdministratorOddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1437) | XrobertoX |
» | ne gre izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1165) | huek111 |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4739 (3109) | AlexUS |
» | Kako odstraniti Winload.exe...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2497 (2237) | vratar |