Forum » Pomoč in nasveti » ne gre izbrisati datotek
ne gre izbrisati datotek
huek111 ::
Naenkrat ne morem izbrisati datotek,ki ji potegnem iz neta! Vem da to lahko naredim z EasyCleaner-jem ali podobnimi programi, vendar vseeno nočem uporabljati nekih pripomočkov za brisanje datotek, ki bi jih lahko enostavno odstranil z desnim klikom in izbriši!
Računalnik sem pregledal z avastom vendar ni odkril virusov!
Upam da ima kdo kakšno idejo!
Na tem screen-u sem hotel izbrisati Driverje od AMD-ATI-ja
Računalnik sem pregledal z avastom vendar ni odkril virusov!
Upam da ima kdo kakšno idejo!
Na tem screen-u sem hotel izbrisati Driverje od AMD-ATI-ja
- spremenil: huek111 ()
misek ::
Očitno jo en program uporablja. Morda se še ni prenesla v celoti?
Poglej s programom Process Explorer, če jo kateri program uporablja (meni Find-Find Handle or DLL).
Poglej s programom Process Explorer, če jo kateri program uporablja (meni Find-Find Handle or DLL).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
Očitno jo en program uporablja. Morda se še ni prenesla v celoti?
Driverje sem že uporabil,tako da jih je sigurno že preneslo,sicer pa se mi to dogaja z vsemi programi, ki se inštalirajo!Slike ,Word-ove dokumente in podobno šaro pa lahko izbrišem normalno!
Sedaj ne morem izbrisati niti Process Explorer-ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
imagodei ::
Zadeva zgleda, kot kakšna okužba z malware. Preglej PC z SpyBot-om, z AdAware in predvsem Malwarebytes Antimalware. Slednji je zakon!
Konkreten problem lahko poskusiš rešiti z inštalacijo programčka Unlocker.
Konkreten problem lahko poskusiš rešiti z inštalacijo programčka Unlocker.
- Hoc est qui sumus -
Malware-ov ni, virusov ni z unlocker-jem je zbrisalo, vendar je to šlo tudi z EasyCleaner-jem ampak jaz bi rad tako kot je orginalno (desni klik in izbriši)
Lahko formatiram ampak to se mi res ne da!
Lahko formatiram ampak to se mi res ne da!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Noče do konca izbrisati igre (asterix&obelix)Oddelek: Operacijski sistemi | 1447 (1222) | RokDaKirba |
» | Problem z dvd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (868) | urko99 |
» | program za nadzor zasedenosti hard diskaOddelek: Programska oprema | 1058 (886) | overlord_tm |
» | Winamp 5Oddelek: Programska oprema | 957 (807) | akulp |
» | Mali programčki, ki lajšajo smrtne mukeOddelek: Programska oprema | 2021 (1720) | Spajky |