Forum » Strojna oprema » Pogoplug
Pogoplug
CyberPunk ::
Po nakljucju sem naletel na tole zadevo
http://www.pogoplug.com/
in me zanima, ce kdo od vas mogoce uporablja? Ce pustimo ob strani hello-kitty-design , mi deluje stvar precej uporabno (4 USB porti, menda lahko se vec diskov priklopis, ce das USB hub), dostopno od kjerkoli, pa mislim, da je tudi najcenejsa varianta omreznih shramb (za vec diskov). Edino malo me moti to, da rabis imeti pri njih account in da zadeva naj ne bi delovala cisto neodvisno od njih.
http://www.pogoplug.com/
in me zanima, ce kdo od vas mogoce uporablja? Ce pustimo ob strani hello-kitty-design , mi deluje stvar precej uporabno (4 USB porti, menda lahko se vec diskov priklopis, ce das USB hub), dostopno od kjerkoli, pa mislim, da je tudi najcenejsa varianta omreznih shramb (za vec diskov). Edino malo me moti to, da rabis imeti pri njih account in da zadeva naj ne bi delovala cisto neodvisno od njih.
popster ::
Edino malo me moti to, da rabis imeti pri njih account in da zadeva naj ne bi delovala cisto neodvisno od njih.
odvisno kako se shara.. mislim da imajo eni zunanji diski nek torrent notr.. verjento ni edina varjanta
CyberPunk ::
Mislim, da gre res predvsem za način dostopanja in prijaznost UI - skratka podatki naj bi bili samo na tvojih diskih pri tebi, oni pa ponujajo account, nastavitve, hendlanje morebitnih šerov ipd. da se ti ni treba z nastavitvami ukvarjati (mene sicer ne bi motilo).
Le nisem še uspel najti, če se zadevo kje v EU dobi, drugače se cena precej dvigne, če nabijejo gor še stroške dostave, DDV in carino. :/
Le nisem še uspel najti, če se zadevo kje v EU dobi, drugače se cena precej dvigne, če nabijejo gor še stroške dostave, DDV in carino. :/
ManDriver ::
Update: Sedaj imajo shipping direktno iz UK.
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | So mi dali ohišje z napako?Oddelek: Strojna oprema | 4706 (2979) | solatko |
» | "Cloud" oz. remote tiskanjeOddelek: Programska oprema | 1041 (911) | čuhalev |
» | Rabim mojstra za led diode =) za nasvetOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2165 (1817) | ;-) |
» | Kateri Web Host?Oddelek: Omrežja in internet | 2085 (1574) | ferjan |
» | "varnostni mehanizem" pri vodnem hlajenjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1285 (1076) | Highlag |