Forum » Omrežja in internet » Wireless, šibek signal
Wireless, šibek signal
Journalist ::
Živjo,
Jaz imam pa problem z brezžično povezavo. Brat je uredil vse kar je potrebno, da stvar deluje, vendar je sedaj v tujini, jaz pa v težavah. Tam kjer najbolj potrebujem internet - v delavnici, ne deluje. Je preslab signal, brat tega ni vedel, saj tedaj še nisem imel laptopa. Sedaj ga imam, neta pa ne, tam kjer je najbolj nujno.
Vprašal bi vas, če mi lahko kdo priporoči kakšen ojačevalec signala, karkoli, samo, da ni potrebno kakšnih kod vnašat in da nima težkih nastavitev. Želel bi si nekaj v slogu televizije, kakšno antenco, ne vem, kaj se uporablja pri računalništvu. Da le ni zapleteno.
Če takšna zadeva obstaja, naj mi jo nekdo prosim linkira. Hvaležen bom za vsako pomoč.
Lep pozdrav
Jaz imam pa problem z brezžično povezavo. Brat je uredil vse kar je potrebno, da stvar deluje, vendar je sedaj v tujini, jaz pa v težavah. Tam kjer najbolj potrebujem internet - v delavnici, ne deluje. Je preslab signal, brat tega ni vedel, saj tedaj še nisem imel laptopa. Sedaj ga imam, neta pa ne, tam kjer je najbolj nujno.
Vprašal bi vas, če mi lahko kdo priporoči kakšen ojačevalec signala, karkoli, samo, da ni potrebno kakšnih kod vnašat in da nima težkih nastavitev. Želel bi si nekaj v slogu televizije, kakšno antenco, ne vem, kaj se uporablja pri računalništvu. Da le ni zapleteno.
Če takšna zadeva obstaja, naj mi jo nekdo prosim linkira. Hvaležen bom za vsako pomoč.
Lep pozdrav
popster ::
Uha makina je slovenska...
nevem mas dosti opcij
pojdi v trgovino in vprasaj kaj rabis in prosi za test.
mej vsaj kakih 30 EUR sabo
nevem mas dosti opcij
pojdi v trgovino in vprasaj kaj rabis in prosi za test.
mej vsaj kakih 30 EUR sabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev 5.1 zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 6284 (4997) | simnov |
» | Nakup WLAN karticeOddelek: Kaj kupiti | 3614 (2339) | pujsek_ |
» | Ojačanje brezžične povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1933 (1673) | Dark Angel |
» | Brezžična mreža!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2941 (2215) | pujsek_ |
» | Koliko nese WLAN?Oddelek: Omrežja in internet | 1608 (1012) | pujsek_ |