Forum » Omrežja in internet » ASUS rt n16 z dd wrt fw
ASUS rt n16 z dd wrt fw
multiscan_1 ::
na zgoraj napisanem routerju sem naložil DD WRT fw. Razlog? Originalni Fw kaj naj rečem, saj je lepo narejen ampak se dostop do interneta kar nekaj "obeša"
Upam, da bo ta fw boljši.
Bi pa potreboval pomoč.
Kako omejiti _onemogočiti dostop do p2p?!
Zadeva (P2P) kar dobro zabezta povezavo. Glede na to je da v mreži 7 računalnikov, pa še dva veselo vlečeta, potem si lahko mislite.....
Torej kako nastaviti QoS da bo štimalo.
Ali se da omejiti posameznem uporabniku pasovno širino? Kolikor sem našel lahko z QoS določaš le prioriteto.
In druga težava ki se mi je pojavila....
KAko nastaviti router, da bom z mojim računalnikom lahko naredil VZPOREDNO sejo . Torej, prvo sejo dela ruter, ki se poveže na Siol. Drugo pa bi jaz rad delal na mojem računalniku. Računalnik je vključen na router, povezave pa mi ne uspe nareditit.
Naj omenim, da sem pri original fw (Asus) to lahko naredil.
Prosim za pomoč
Upam, da bo ta fw boljši.
Bi pa potreboval pomoč.
Kako omejiti _onemogočiti dostop do p2p?!
Zadeva (P2P) kar dobro zabezta povezavo. Glede na to je da v mreži 7 računalnikov, pa še dva veselo vlečeta, potem si lahko mislite.....
Torej kako nastaviti QoS da bo štimalo.
Ali se da omejiti posameznem uporabniku pasovno širino? Kolikor sem našel lahko z QoS določaš le prioriteto.
In druga težava ki se mi je pojavila....
KAko nastaviti router, da bom z mojim računalnikom lahko naredil VZPOREDNO sejo . Torej, prvo sejo dela ruter, ki se poveže na Siol. Drugo pa bi jaz rad delal na mojem računalniku. Računalnik je vključen na router, povezave pa mi ne uspe nareditit.
Naj omenim, da sem pri original fw (Asus) to lahko naredil.
Prosim za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3809 (3339) | Qushaak |
» | Cybercafe varnostOddelek: Informacijska varnost | 1223 (868) | ABX |
» | internetna povezava 25Mbps in ~40 uporabnikov..Oddelek: Omrežja in internet | 2212 (1659) | gokky |
» | LAN usage?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1353 (1093) | blackbfm |
» | Kako najmanj boleče razdeliti internet med cca. 25 uporabnikov??Oddelek: Omrežja in internet | 2238 (1430) | ]Trix[ |