» »

Najboljši multi messenger?

Najboljši multi messenger?

Pesimist ::

Probal sem Ebuddija na telefonu, vendar konstantno spama v kontake da uporabljam ebuddy. Z tem bom dosego samo block od contctov.

Na Pcju sem probal Nimbuz da skombiniram MSN in Gtalk. Zaenrkat vredu, vednar me zanima, ce sevedno hrani gtalk sporocila na gmail? Ta funkcija mi je skoraj nujna.

boogie_xlr ::

Za telefon Slick od lonely cat games.

zee ::

Za računalnik imaš: Pidgin, Adium, Psi.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

t3hn0 ::

za pc: digsby (jst ne uporablam vec drugega)
^.^

axee ::

t3hn0 je izjavil:

za pc: digsby (jst ne uporablam vec drugega)

+1

Meni je fenomenalen!

PARTyZAN ::

Digsby je drek poln adwara. V zadnjih različicah še forsira svoj url v status ovčk.

Sem preklopil nazaj na Pidgina in mi ni čisto nič žal ;).

axee ::

Ko instaliraš pač odkljukaš razne plugine in toolbare. Tudi v nastavitvah nastaviš da ne promovira digsbyja.

PARTyZAN ::

Ja, zato sem pa linkal novico, kjer je user base v starejši verziji našel privzeto vključen "distributed computing", za katerega je bila opcija zakopana globoko v nastavitvah na nelogičnem mestu. Da sploh ne omenjam, da so to "featuri", ki sploh ne spadajo v IM program. Od takrat naprej programa več ne uporabljam, ker je jasno, da se gre razvijalcem samo za keš in imajo namen uporabiti vsa razpoložljiva sredstva, da pridejo do le-tega.

Pač sem siguren, da bo marsikdo, ki bo raziskal zgodovino programa parkrat premislil, preden jim bo zaupal svoje vpisne podatke za svoje račune social networkov in IM servisov. To je sploh feature, ki je v rokah takšnih ljudi ZELO scary.

Mene ne vidijo več.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5319982 (15540) darkolord
»

Meče me iz msnja...

Oddelek: Pomoč in nasveti
92329 (2149) jan01
»

Universal IM: Skype + MSN + GTalk?

Oddelek: Omrežja in internet
5749 (717) Tilen
»

Kateri all in one messenger uporabljate? Windows os

Oddelek: Omrežja in internet
131518 (1079) sajmon
»

All in one Internet messenger - ali obstaja kaj takega?

Oddelek: Programska oprema
71255 (1196) egnosx

Več podobnih tem