Forum » Operacijski sistemi » Linux v Windows-ih
Linux v Windows-ih
teac ::
Zanima me, kako to narediti? Torej, da lahko linuxe (suse 8.0) zaganjam po windowsi (xp)? Enkrat vem da sem nekje bral, kako se to naredi, vendar ne vem kje!
Zzzzzzz ::
Samo pozor: To ni za resno delo, ker včasih postane VMware oz. sistem gnan v njem nestabilen, tko da to je samo če bi rad sprobal linux, ne za njegovo resno uporabo in shranjevanje dragocenih podatkov.
Gapi ::
Če ti je do tega da bi to rad samo probal pol potegni iz njihovega ftp suse live. To ni inštalacijski cd. Ampak OS ki laufa iz CD-ja na hard disku rabi samo 100-150Mb placa za osnovne informacije da ti ni treba vedno it čez postopek inštalacije.
JLP ::
Tud jest ti svetujem da iz raznih emulatorjev tega ne poganjaš. Veliko lepše dela, če ga inštaliraš na svojo particijo. Drugače se pa v tožilniku Linux sklanja kot Linux in ne kot Linuxe.
Live long and prosper!
Yohan del Sud ::
Linux
Linuxa
Linuxa
Linuxa
Pri Linuxu
Z Linuxom
Mel pet slovenščino ampak zihr nism... Predlogi dobrodošli...
Linuxa
Linuxa
Linuxa
Pri Linuxu
Z Linuxom
Mel pet slovenščino ampak zihr nism... Predlogi dobrodošli...
Airskull ::
Res sem vesel da znate sklanjat
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Airskull ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Primerjava operacijskih sistemovOddelek: Operacijski sistemi | 4640 (4490) | ;-) |
⊘ | Najboljša stran...Oddelek: Programska oprema | 3041 (2796) | Damjan Jagar |
⊘ | Težava z Slo - tech LinuxiOddelek: Programska oprema | 1357 (1199) | Gandalfar |
» | kako optimalno razdelit particije?Oddelek: Strojna oprema | 840 (803) | DMouse |