Forum » Omrežja in internet » Isti IP
Isti IP
Trdi ::
Ob preverjanju sem opazil, da ima 76 racunov enak IP s katerega so se zadnjic prijavili. Iscem razlage, kako je to mogoce, cisto tehnicno gledano. IP whois pokaze na "Orange Slovensko a.s.", torej Slovaska. Dejanski IP lahko sicer tudi povem, ce bo komu pomagal, v kar pa dvomim. Ce mi kdo zna pojasniti, kako se lahko racuni TOLIKO razlicnih oseb pojavijo z enakim IP-jem, bi bilo super. To, da naj bi bili v istem podjetju, je ena razlaga, ki pa ji ne verjamem najbolj. Eden izmed teh racunov je namrec danes logiran z drugega IP-ja, gre za IP dolocene drzavne institucije, kjer je verjetno zaposlen.
Iscem razlago tipa "Dolocen ponudnik ima lahko IP, ki ga daje v zelo kratkem casu velikemu stevilu ljudi"
Iscem razlago tipa "Dolocen ponudnik ima lahko IP, ki ga daje v zelo kratkem casu velikemu stevilu ljudi"
Trdota d.o.o.
5er--> ::
Vse je odvisno od ISP-ja, oz. od tistega ki ureja povezavo.
Lahko, da so stran najprej obiskali vsi v enem podjetju, nato pa je šel kdo na drugi konec države in stvar stran obiskoval preko VPN-ja. Nato je torrent počasi vlekel in je izklopil VPN...
Lahko, da so ljudje povezani preko proxy-ja...
Lahko, da so stran najprej obiskali vsi v enem podjetju, nato pa je šel kdo na drugi konec države in stvar stran obiskoval preko VPN-ja. Nato je torrent počasi vlekel in je izklopil VPN...
Lahko, da so ljudje povezani preko proxy-ja...
Trdi ::
Ogromno pregledanih racunov iz celega sveta, doslej sem tako stvar videl samo pri uporanikih s Slovaske in Ceske. Torej zgleda da nekateri njihovi ponudniki bi to znali poceti...
Trdota d.o.o.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16213 (6887) | rkobarov |
» | Katera VPN storitev? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 21005 (4973) | zlozeka |
» | Vdor v Kernel.org, posledic za uporabnike niOddelek: Novice / Varnost | 6177 (4468) | Icematxyz |
» | Koliko se v resnici nateguje ljudi v IT-ju?Oddelek: Loža | 6324 (4483) | chewbaca |
» | Jadra na svetloboOddelek: Znanost in tehnologija | 3688 (2360) | SasoS |