Forum » Pomoč in nasveti » Windows Media Player 12 dela zelo počasi
Windows Media Player 12 dela zelo počasi
fulgur ::
Dragi moji!
Imam en problem. Prešaltal sem na Windowse 7 32-bitno varianto. Vso musko sem prenesel z vsemi playlistami vred. Gre za kar veliko zadevo. Playliste sem preprosto skopiral v My Music, vsa glasba je pa pozicionirana v eni mapi z mnogimi direktoriji. WMP 12 pa dela tako počasi in z velikim zatikanjem: pri iskanju v WMP npr. čakam celo večnost, da mi poišče komad v posamezni playlisti, z drsnikom se komaj premikam, ker se tako zatika... Res zelo moteča zadeva, ki je pri WIN XP z WMP 11 ni bilo.
Ful vam hvala za pomoč!!!
Imam en problem. Prešaltal sem na Windowse 7 32-bitno varianto. Vso musko sem prenesel z vsemi playlistami vred. Gre za kar veliko zadevo. Playliste sem preprosto skopiral v My Music, vsa glasba je pa pozicionirana v eni mapi z mnogimi direktoriji. WMP 12 pa dela tako počasi in z velikim zatikanjem: pri iskanju v WMP npr. čakam celo večnost, da mi poišče komad v posamezni playlisti, z drsnikom se komaj premikam, ker se tako zatika... Res zelo moteča zadeva, ki je pri WIN XP z WMP 11 ni bilo.
Ful vam hvala za pomoč!!!
fulgur ::
hvala ti stojko!!! ampak sem še enkrat inštaliral, pa ni nobene spremembe... :(
hm... mi res ne zna nihče pomagati?
hm... mi res ne zna nihče pomagati?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fulgur ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem v windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1729) | drinovcRok |
» | Spletna stran s pregledom prostega programjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6531 (3528) | Jst |
» | program za "napredno" poslušanje glasbeOddelek: Programska oprema | 1255 (1167) | ovdje kokoš |
» | mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 3750 (2955) | w3t80y |
» | D'Best Internet Radio (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10852 (7580) | Microsoft |