» »

Program za trgovino - POS

Program za trgovino - POS

cnxero ::

zdravo

Zanima me, ce lahko kdo priporoci kaksen dober POS program za trgovino.

Trenutni program ki ga uporabljamo deluje se v DOS-u in je v osnovi zamisljen zelo dobro za nase potrebe, vendar se ob vedno vecji in vecji kolicini podatkov zadnje case pojavlja vedno vec napak (pri delovanju, v bazah, sifrantih ...)

Potrebovali bi zamenjavo, vendar nam nova verzija programa tega podjetja ne ustreza najbolj

Potrebujemo cim hitrejsi in enostaven program (kot naprimer v nakupovalnih centrih - Mercator, Spar...) kjer bi bilo potrebno cim manj uporabljati misko - oz. se najraje nic!

tudi ni potrebno kaksnih naprednih funkcij- potrebujemo izdajo iz maloprodaje - blagajniski racuni, prejem v maloprodajo, inventura, vodenje zaloge...

torej ce lahko kdo priporoci kaksen program se priporocam

hvala
LP

Saso_C ::

Mi uporabljamo Vasco Fakturiranje in sem zadovoljen. Cca 85% stvari se da urediti brez miške!

http://www.vasco.si/?mod=catalog&action...

cnxero ::

te lahko prosim za kaksen screenshot blagajniskega vmesnika? kako izgleda, mogoce sifrant ...

najlepsa hvala
LP

Heisenberg ::

sicer pri nas uporabljamo gositnsko verzijo a do danes se nisem nikjer videl bolj preprostega programa in logicnega kot je od Elektrončka !

http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju....

Saso_C ::

cnxero je izjavil:

te lahko prosim za kaksen screenshot blagajniskega vmesnika? kako izgleda, mogoce sifrant ...

najlepsa hvala
LP

POS Vasco

POS Vasco

Šifrant Vasco

Šifrant Vasco

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
5833191 (14768) krneki0001
»

Blagajniški programi - ocene in priporočila

103861 (2923) LuminaPOS
»

program Birokrat

185245 (3103) mzakelj
»

Koledar za excel