Forum » Pomoč in nasveti » Problem z matično ploščo
Problem z matično ploščo
nUUb ::
Trenutno imam ASUS P5K-E Wifi/AP. Imam pa problem, ne želi mi zagnati nič iz diskov, če dam pa Windows DVD not pa nekaj lovda, potem pa napiše error. Dal sem ven disk med delovanjem (formatiran in ni bil v uporabi), ker se mi je mudilo. Diske in DVD enoto mi v BIOSih zazna. Probal sem že resetirat BIOS na default, odstrant baterijo, nastavt drugačen boot order, priklopit drugam diske(diski delajo), nič ne pomaga. Je slučajno to kakšen bug in bi se dalo odpravit, da mi ni potrebno nabavit nove matične plošče? Ni pa več v garanciji (2 meseca prepozno).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS nenadoma ne prepozna več SATA pogonovOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (830) | Han |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1625 (1223) | solatko |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7216 (6663) | Cervantes |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1411) | pegaso |
» | Zelo počasna inštalacija VisteOddelek: Operacijski sistemi | 1522 (1301) | dejcii |