Forum » Izdelava spletišč » Importanje iz custom CMS-ja v Wordpress
Importanje iz custom CMS-ja v Wordpress
Matek ::
Iz ene precej custom SQL baze bi želel exportati kup postov in jih importati v Wordpress.
Sicer gre za precej basic text manipulation, ampak preden grem sam programirat zadevo, me zanima, če obstaja kaka kul splošnejša aplikacija, s katero bi odprl CVS/XML/... file in naklikal pravila, po katerih naj se iz nabranih podatkov zgenerira WXR datoteka, ki bi bila potem primerna za import v Wordpress.
Sicer gre za precej basic text manipulation, ampak preden grem sam programirat zadevo, me zanima, če obstaja kaka kul splošnejša aplikacija, s katero bi odprl CVS/XML/... file in naklikal pravila, po katerih naj se iz nabranih podatkov zgenerira WXR datoteka, ki bi bila potem primerna za import v Wordpress.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno gostovanje za spletno stran z bazo oglasov?Oddelek: Izdelava spletišč | 2491 (1993) | Netrunner |
» | Autoptimize mi je zrušil stran WP -Kaj sedaj?Oddelek: Izdelava spletišč | 2705 (2022) | Stari89 |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2355 (1085) | Netrunner |
» | Wordpress vpis NE GRE - 404 stranOddelek: Izdelava spletišč | 1134 (883) | Manager |