» »

Problem Asus p5b in intel core 2 dou 7500

Problem Asus p5b in intel core 2 dou 7500

mrgapo ::

Pozdravljeni,
Imam sledeči problem pa ne vem kaj bi lahko bilo narobe:
Imam matično ploščo asus p5b, ter sem dokupil nov procesor Intel core 2 dou e7500. Ko sem ga zmontiral m sistem ne deluje vec, kot bi se samo zaganjal. Zavrti ventilator da kontrolne lucke in se ustavi. Pa spet ponovno se cikla.
Mogoče kdo kaj ve kaj bi lahko bilo narobe matična ni ker če dam stari procesor nazaj dela vse v redu

Hvala za odgovor.

Valvoline ::

Daj star procesor gor,downlodaj najnovejši bios iz asusove strani,in flashaj z programom asus live update.
http://support.asus.com/download/downlo...
zadnji bios je 2104

Zgodovina sprememb…

Toomy ::

Tako je, potreben bo update biosa. Ko boš flashal bios bo stvar delovala normalno kot prej.

mrgapo ::

Je pomagalo. Hvala. Tole je bila pa šolska napaka.

solatko ::

Pričakuj kar nekaj problemov s kompatabilnostjo v prihodnje - priporočam v kratkem nakup MB od chipseta P41 naprej.

Valvoline ::

solatko je izjavil:

Pričakuj kar nekaj problemov s kompatabilnostjo v prihodnje - priporočam v kratkem nakup MB od chipseta P41 naprej.

Zakaj že? Men lavfa e8200 skoz 1 leto brez nobene napake na zadnjem biosu. Gor je bil še e5300 in e3200 od novejših 45nm cpu in je vsak delal odlično. P5B je ena najboljših in najbolj vdržljivih mamaplat za s775.

solatko ::

Samo en problem je - je samo navidezno kompatabilna z 45nm procesorji in se ob določenih operacijah pojavijo problemi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

matična plošča asus problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
111115 (807) Han
»

Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
668173 (6238) burek17
»