Forum » Kaj kupiti » MSI ali Sapphire
MSI ali Sapphire
Kleemen ::
Zanima me katera grafična je boljša oz. če je sploh kakšna prednost, ali samo v znamki?
MSI r 5770
ali
Sapphire HD 5770
Če se ne motim so obe čist oenake, kar se karakteristik tiče, ali ne? Katera je po vaše boljša in če je kakšna razlika/prednost med eno in drugo?
hvala
MSI r 5770
ali
Sapphire HD 5770
Če se ne motim so obe čist oenake, kar se karakteristik tiče, ali ne? Katera je po vaše boljša in če je kakšna razlika/prednost med eno in drugo?
hvala
snela ::
Nekje na OC forumih sem bral, da je vse od MSI sranje... ne vem pa ce je res.
Jz sem vzel HD5770 Vapor-X.
Jz sem vzel HD5770 Vapor-X.
LP
Wox ::
Kje to čitaš, da je MSI sranje?
Sicer pa vzemi pač cenejšo. MSI-jeva ima gor referenčni hladilnik - če se dobro spomnim ATI-jevih primerkov in piha ves topel zrak direktno iz kište. Sapphirova pa neko fancy zadevo, ki topel zrak po sliki sodeč ne piha direktno iz kište.
Sicer pa vzemi pač cenejšo. MSI-jeva ima gor referenčni hladilnik - če se dobro spomnim ATI-jevih primerkov in piha ves topel zrak direktno iz kište. Sapphirova pa neko fancy zadevo, ki topel zrak po sliki sodeč ne piha direktno iz kište.
Ubistvu sem naročil komplet računalnik na agtju, z katerimi sem zelo zadovoljen in tudi računalnik dela odlično, ampak zmenjeni smo bili za 5770 od sapphireja, a ker je bila ena na zalogi rahlo okvarjena, so jo zamenjali z isto od MSIja. Torej sedaj jo imam od MSIja, rekli pa so da če želim od Sapphire, naj jim povem in bomo zamenjali...zato tukaj sprašujem katera je boljša.
Torej boljše, da zamenjam z Sapphire, ali škoda komplikacij? Ker je skoraj enaka...
Torej boljše, da zamenjam z Sapphire, ali škoda komplikacij? Ker je skoraj enaka...
Xserces ::
škoda komplikacij ker je ISTA...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Jaz si tudi tako mislim...
Samo vseeno če bi bila kaka velika razlika ali prenost, bi jo sigurno zamenjal.
Če ima pa MSI boljše speljano hlajenje pa je po eni strani še boljša?
Samo vseeno če bi bila kaka velika razlika ali prenost, bi jo sigurno zamenjal.
Če ima pa MSI boljše speljano hlajenje pa je po eni strani še boljša?
mam 5850 30% vent clocki so pa 860/1200 so temperature take idle: ~30 load: ~ max 70 stock cooler...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Nwanko ::
mam 5850 30% vent clocki so pa 860/1200 so temperature take idle: ~30 load: ~ max 70 stock cooler...
Jaz:sapphire 5850,asus 5870 bios,navit na 975/1250 1.25V 35 idle,75 load.
in zdej misls da si pRo?...
mas stock cooler od sapphire? ce ga mas je isti kot na vseh...
zato pa ni treba nc komplicerat.... MSI al sapphire isti kurac! drug ime
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Bom obdržal kar MSI, brezveze komplicirat, ker je enaka kot sapphire + če bo kaj je itak v garanciji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aftermarket hladilnik za Sapphire HD 5770 Vapor-X (Accelero L2 Pro)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6427 (5638) | Xserces |
» | Katero grafično kartico naj kupim??? (Okol 250 evrov) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 31315 (29111) | Steinkauz |
» | ATI5850 Bios upgrade za večji OCOddelek: Zvok in slika | 1687 (1302) | Jst |
» | Katera grafična za gamerja??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17445 (15552) | Meizu |