» »

ban iz foruma

ban iz foruma

Ramon dekers ::

zanima me če te banija iz nekega foruma, ok se prijaviš z novim uporabniškim imenom. Sedaj me zanima sledeče, ali se gostitelju shranjujejo ip-ji ali ima mogoče kakšen poseben prostor za benane ip-je?ali pač samo preveri če je kdo sumljiv in te tako odkrije z novim user namemom?

Bob Rock ::

Ce je vsaj slidno spisan forum, potem da. Si benan tudi na IP. Kar pa imo vecina bolj obiskanih forumov je.

BALAST ::

Double agent. :))

Se zgodi, enako velja kot tudi včasih, ko te ujamejo goljufati pri testu ali ko si prehitro peljal po cesti...

Life sux, and when u get it, you DIE!

BALAST je izjavil:

Double agent. :))

Se zgodi, enako velja kot tudi včasih, ko te ujamejo goljufati pri testu ali ko si prehitro peljal po cesti...

Life sux, and when u get it, you DIE!

greš na drug komp in to je to, se ponovno registriraš in wola, pa si spet tam.problem je bil ker sem se lahko dvakrat prijavil, kljub prvemu banu, to mi ni bilo jasno.skratka naj moderator zapre to temo ker je že preveč butastih komentarjev

KoMar- ::

zanima me če te banija iz nekega foruma, ok se prijaviš z novim uporabniškim imenom

Če so te banali, te nočejo več gledat in ne vem, zakaj bi se jim vsiljeval z novim accountom. Če bo sreča, te bojo itak ponovno banali.

Mehmed ::

Lahko ti benajo racun, lahko ip, lahko oboje.

Zero0ne ::

Če ti tvoj ponudnik internetne povezave alocira dinamične IPje, je bolj kot ne vseeno, če dobiš tudi IP ban.

Avenger ::

Kaj je pa z MAC naslovi?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zero0ne ::

Avenger je izjavil:

Kaj je pa z MAC naslovi?

http://www.google.si/search?q=MAC+spoof

Results 1 - 10 of about 1,040,000 for MAC spoof.

Na kratko: Razen omejevanja registracij povprečen forumski administrator ne more za stalno banati nekoga, ki je odločen priti nazaj.

ABX ::

Nehajte pomagat kretenom ki jih nihče noče.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Avenger ::

Mogoče pa hočmo eni pomagat forumskim administratorjem, ker ne maramo gledat kretenov, ki jih noben noče ;)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

ABX je izjavil:

Nehajte pomagat kretenom ki jih nihče noče.

kaj tebi ni jasno?glej šlo se mi je čisto za splošne informacije!in ni bilo vprašanje zakaj sem bil benan, če sploh sem kje bil!tako da dvakrat vdihni in izdihni zrak preden začenš s svojimi retardiranimi izjavami, ki ne koristijo nikomur.tvoji izjave v tej temi so take kot če bi rekel:"nebo je modro".

Avenger je izjavil:

Kaj je pa z MAC naslovi?

MAC naslova tvoje mrežne kartice na internetu nihče ne more videt. V špilih ga serverji vidijo zato, ker jim ga pošlje igra.

MrBrdo ::

Poleg tega je MAC viden še v LANu.

Sicer pa ja, si že bil banan z razlogom, čene se pa ponavadi da vedno pomenit z administratorji. Tudi sicer se lahko opravičiš pa bi verjetno dobil upor. ime nazaj...
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

Seveda, smiselno se je pogovorit z admini. Ampak bani se povsod talajo kot zadnje sredstvo, ko se osebka ne da na noben drug način pomirit, tako da verjetno je bil dan z razlogom.

KoMar- je izjavil:

Seveda, smiselno se je pogovorit z admini.Ampak bani se povsod talajo kot zadnje sredstvo, ko se osebka ne da na noben drug način pomirit, tako da verjetno je bil dan z razlogom.

Hehe ti se nisi bil na jokerjevmu forumu kaj? :D

Sem tam ("Marko") in sem priden :D

gruntfürmich ::

a to je mtosev spet?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Mehmed je izjavil:

KoMar- je izjavil:

Seveda, smiselno se je pogovorit z admini.Ampak bani se povsod talajo kot zadnje sredstvo, ko se osebka ne da na noben drug način pomirit, tako da verjetno je bil dan z razlogom.

Hehe ti se nisi bil na jokerjevmu forumu kaj? :D

ne

No tm je prvo sredstvo, za zadnje noces vedet.
Dost je da se zmotis pa adminu taprav rd voscis namest unga v profilu k je -10.

Ziga Dolhar ::

Moris: Opozorilo pred nazivom. Pravila
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Enaka wireless sticka na enem omrežju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
335240 (4273) solatko
»

Velik problem s starim