Forum » Programska oprema » Meteo, vreme, veter iz ARSO na WIN7 (kot gadget)
Meteo, vreme, veter iz ARSO na WIN7 (kot gadget)
c0dehunter ::
Obstaja kakšen gadget, ki ti prikazuje radarsko sliko, veter pri tleh ipd. in kot vir jemlje ARSO in ne neke agencije iz US in ne vem od kod? Tudi če je kaka evropska agencija je ok, samo da so ažurni in natančni podatki..
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
c0dehunter ::
Ni čisto tako kot sem mislil, je pa vseenodober približek. Hvala!
I do not agree with what you have to say,
amacar ::
Bom kar tukaj napisal.
Potrebujem gadget za sidebar in sicer za poslušanje spletnega radia. Omogočati mora custom vnos, saj bi vnesel link do streama. Nekaj sem jih že poizkusil, pa mi ne delajo. Npr. slovenski radio mi ne deluje ... Kaj pa vam?
Potrebujem gadget za sidebar in sicer za poslušanje spletnega radia. Omogočati mora custom vnos, saj bi vnesel link do streama. Nekaj sem jih že poizkusil, pa mi ne delajo. Npr. slovenski radio mi ne deluje ... Kaj pa vam?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12304 (7951) | Juneau |
» | Predvajanje glasbre preko WiFi na USB vhod Mini StolpaOddelek: Pomoč in nasveti | 499 (423) | Apple |
» | HTC Desire - rom flash problem?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1251 (987) | jurre |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 62752 (55879) | PrimozR |
» | Apple iPod tudi v avtomobilihOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6268 (5129) | velikiB |