Forum » Kaj kupiti » kateri notebook
kateri notebook
sekundek ::
Namen imam kupit en bol resn notebook, ki bo zamenjava za workstation.
Torej odlocam se men HP oz Dell.
Kateri se vam zdijo boljsi. Vsekakor model P4 mobility.
Morda ima kdo informacije kje kupit in kako je s slovensko tipkovnico.
Torej odlocam se men HP oz Dell.
Kateri se vam zdijo boljsi. Vsekakor model P4 mobility.
Morda ima kdo informacije kje kupit in kako je s slovensko tipkovnico.
Ziga Dolhar ::
Ufff, dobra izbira. Samo vedi -- Gericom ti za isti znesek ponuja 'več' -- v obliki MB, MHz ter ostalih racionalno izrazljivih lastnosti.
Sam imam Della (insp 4100) ter sem z njim zelo zadovoljen, HPje poznam v glavnem iz sejmov ter so prav tako kot Delli hudo kvalitetni (je pa, imho, kvaliteta "plastike pri 'vseh' brandih v zadnjih letih rahlo padla). Še nasvet: naj bo zaslon ZELO pomemben pri izibir.
V Sloveniji Della prodaja FMC (www.fmc.si), za HPja pa ne vem -- poskusi pri CHS. Delli nimajo slovenske tipkovnice, vsaj moj (kupljen v Si), ampak me to niti najmanj ne moti.
Sam imam Della (insp 4100) ter sem z njim zelo zadovoljen, HPje poznam v glavnem iz sejmov ter so prav tako kot Delli hudo kvalitetni (je pa, imho, kvaliteta "plastike pri 'vseh' brandih v zadnjih letih rahlo padla). Še nasvet: naj bo zaslon ZELO pomemben pri izibir.
V Sloveniji Della prodaja FMC (www.fmc.si), za HPja pa ne vem -- poskusi pri CHS. Delli nimajo slovenske tipkovnice, vsaj moj (kupljen v Si), ampak me to niti najmanj ne moti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobit Windows Vista?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2073 (1843) | amigo_no1 |
» | 24" LCD - izbor in mnenja...Oddelek: Kaj kupiti | 3070 (1927) | ender |
» | nakup prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7757 (6241) | Jan987 |
» | kaj menite o stacionarnem rač. znamke HP?Oddelek: Kaj kupiti | 1008 (841) | Law_Enforcer |
» | Prenosnik...Oddelek: Kaj kupiti | 785 (696) | igaiga |