Forum » Kaj kupiti » 220V podalšek z USB
220V podalšek z USB
Golden eye ::
Rabil bi naslednjo zadevo, pa me zanima kje to kupit:
Na podalšku 220V bi imel še USB konektor, preko katerega bi ugašal/prižigal naprave skupaj z računalnikom oz. še bolje nadziral preko programa v windowsih. npr.: Ko prižgem računalnik se prižgejo zvočniki in ko ga ugasnem se ugasnejo zvočniki.
neki tazga:
klik
Na podalšku 220V bi imel še USB konektor, preko katerega bi ugašal/prižigal naprave skupaj z računalnikom oz. še bolje nadziral preko programa v windowsih. npr.: Ko prižgem računalnik se prižgejo zvočniki in ko ga ugasnem se ugasnejo zvočniki.
neki tazga:
klik
popster ::
sem videl tak razdelilec ki ima "master"
to pomeni da če izglopiš masterja, ugasnejo še vse druge naprave na razdelilcu.
ni ravno isto, mogoce ti pride prav. (prodajajo tudi v slo)
sem videl tak razdelilec ki ima "master"
tega moraš ročno ugasnt, na knof ane? Rad bi avtomatiziral priklop/izklop določenih naprav skupaj z računalnikom
tud na to varjanto sem že pomislil, sam bi raj vseen kakšno preverjeno varjanto (a ma mogoče Conrad kej tazga?)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6405 (5286) | ST-777 |
» | 2 lahki vprašanjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (967) | PINki |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3090 (2510) | MTm2H37rqt7B |
» | Končno: MODUL ZA VKLOP ČRPALKEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3753 (3160) | Jackal |
» | Ko ugasnem luč - izklopi elektriko!?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1887 (1534) | BlackHole |