» »

transformatorji edcor

transformatorji edcor

jamiroq ::

ve kdo, ce se da kje (po moznosti v eu) kupiti transformatorje edcor, konkretneje model xpwr058?

firma naj bi sicer prodajala tudi koncnim kupcem, vendar se na maile ne odzivajo (ali pa imajo prevec narocil, or something).

konec koncev lahko tudi kaksna druga znamka, pogoj je, da je ima enake karakteristike kot xpwr058 in da ima neke stranske pokrove oz. da je zaprt. trenutni transformator taksnih pokrovov nima in mi je ze en pametnjakovic pri vklopljenem ojacevalcu sel sarit po njem, ces kaj pomeni 'danger - high voltage' (grrrr, pipni tiste gole zice, pa bos videl ;(().
  • spremenilo: jamiroq ()

vlado1 ::

z takšnimi karaktristikami ti trafo lahko naredim razen takšnega ohišja,če te prav zastopim da trafo že imaš-kaj pa če ti starega navijem na novo ?
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE

jamiroq ::

star transformator je v bistvu - nov. catch je ravno v ohisju. kakorkoli obrnem me nakup tistega edcorja pride ceneje kot izdelava novega ohisja (vseeno, ce si kupim orodje ali pa ce ga dam izdelati). v skrajnem primeru bom kupil ohisje pri teh kitajcih. zgledajo kolikor toliko ok, sploh, ker se da placati s paypalom, ampak vseeno :P.

hvala, vseeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

110V - 220V pretvorba polnilca

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
185688 (5283) negotiator
»

Transformator 400 kVA 21/0,42 kV - popravilo in meritve

364641 (4002) Fave
»

transformator

182644 (2248) Pyr0Beast
»

Je UPS baterija lahko škodljiva za zdravje ???

191989 (1658) Pyr0Beast
»

Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhodu

416991 (5242) DimmniBurek

Več podobnih tem