Forum » Šola » Ali je res?
Ali je res?
Bananovec ::
Prvo kot prvo se vam opravičujem za beden naslov teme, ampak res ne vem kako bi dal naslov tej temi.
Zanima me ali je res, da ne rabim biti prisoten pri pouku, če imam kakšno tekmovanje na drugi šoli (državno, področno itd.)?
Ta podatek sem namreč dobil iz enega zanesljivega vira (beri učitelja iz bolj razgledane šole), kjer to namreč tudi v praksi izvajajo, na naši šoli pa je tako, kot da to niti ne OBSTAJA.
Če mi zna kdo odgovoriti na vprašanje bi mu bil zelo hvaležen in bi želel, da zraven pripopa še link oz. citat.
Hvala!
P.S. Sem iskal, vendar se mi zataknilo, ker ne vem pod kaj naj iščem.
Zanima me ali je res, da ne rabim biti prisoten pri pouku, če imam kakšno tekmovanje na drugi šoli (državno, področno itd.)?
Ta podatek sem namreč dobil iz enega zanesljivega vira (beri učitelja iz bolj razgledane šole), kjer to namreč tudi v praksi izvajajo, na naši šoli pa je tako, kot da to niti ne OBSTAJA.
Če mi zna kdo odgovoriti na vprašanje bi mu bil zelo hvaležen in bi želel, da zraven pripopa še link oz. citat.
Hvala!
P.S. Sem iskal, vendar se mi zataknilo, ker ne vem pod kaj naj iščem.
- spremenil: Bananovec ()
Bananovec ::
Gre za to, da če imam od osmih pa do dveh popoldne pouk (naprimer) in imam ob 14:30 neko državno tekmovanje, da potem ne rabim biti pri pouku.
Upam, da je zdaj bolj razumljivo.
Upam, da je zdaj bolj razumljivo.
Pyr0Beast ::
Načeloma je bilo tako, da si lahko izostal od pouka, če ravno nisi pisal kake kontrolke.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radirka za brisanje kulija?Oddelek: Šola | 1786 (1574) | Tarzan |
» | prvi šolski dan 2006 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8630 (6603) | ;-) |
» | ODVZEM TELEFONA!?!?!?!?!Oddelek: Loža | 2797 (2364) | Brane2 |