Forum » Pomoč in nasveti » Zbrisal maile v operi
Zbrisal maile v operi
pino ::
Na serverju sem imel vse pomembne maile. Pa sem se igral in iz POP3 presel na imap, pa mi je vse maile iz vseh map zbrisal.Opera 10.52)
sicer sem na disku nasel mailbase.dat, sam ko odprem v notepadu, mi pokaze samo stevilke in ene znake. Sam mislim, da v tem fajlu zna bit marsikateri pomemben mail. Mi zna kdo povedat, kako to obnovit ali kako najdet maile.
Hudic ma zmeri mlade :-)
Hvala
sicer sem na disku nasel mailbase.dat, sam ko odprem v notepadu, mi pokaze samo stevilke in ene znake. Sam mislim, da v tem fajlu zna bit marsikateri pomemben mail. Mi zna kdo povedat, kako to obnovit ali kako najdet maile.
Hudic ma zmeri mlade :-)
Hvala
LP Pino
mrktngr ::
V nekaterih primerih brezupno, čisto odvisno od tvojih nastavitev. če prav razumem, si s tvojega strežnika vso pošto snel na lokalni disk in izbrisal iz strežnika? Ali se ti tista iz diska prikaže?
Če si pobrisal samo zadevo na disku, kot prvo pomoč lahko uporabiš tole, čeprav je za Outlook.
Če si pobrisal samo zadevo na disku, kot prvo pomoč lahko uporabiš tole, čeprav je za Outlook.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje so dobili moj mail?Oddelek: Omrežja in internet | 4657 (3004) | berlusconi |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (735) | logout |
» | Poln SIOL predal (email)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2775 (2563) | _Denny_ |
» | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1097) | c00L3r |
» | Omejevanje GMaila?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4853 (4853) | undefined |