Forum » Pomoč in nasveti » Mail windows server 2003 problem
Mail windows server 2003 problem
timek ::
Živijo.
Sem skonfiguriral mail na serverju. Ko hočem z thunderbird-om poslati mail na na gmail se mail pošlje, le da ostane na serverju v mapci: c:\Inetpub\mailroot\Queue.
In to je to mail ostane tukaj, isto je ko hočem poslat mail z gmail na moj mail.
Pa še eno vprašanje, kje se da zamenjati port za SMTP, ker so neki problemi s portom 25, čeprav imam pravilno odprtega na routerju.
Hvala za odgovore
Lp, timek
Sem skonfiguriral mail na serverju. Ko hočem z thunderbird-om poslati mail na na gmail se mail pošlje, le da ostane na serverju v mapci: c:\Inetpub\mailroot\Queue.
In to je to mail ostane tukaj, isto je ko hočem poslat mail z gmail na moj mail.
Pa še eno vprašanje, kje se da zamenjati port za SMTP, ker so neki problemi s portom 25, čeprav imam pravilno odprtega na routerju.
Hvala za odgovore
Lp, timek
- spremenil: timek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spama vedno manjOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6908 (5811) | Pyr0Beast |
» | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2574 (1914) | bastadu |
» | Mobilni internet (Instant od mobitela - neomejeno) in poštni predal od siolaOddelek: Pomoč in nasveti | 4487 (4364) | fulgur |
» | Omejevanje GMaila?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4803 (4803) | undefined |
» | Yahoo Mail s 100MB!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7371 (7371) | |SNap| |