Forum » Pomoč in nasveti » Oxygen xml editor
Oxygen xml editor
Buzzard ::
Instaliral sem ta program in zaj mi ga več ne gre uninstalirat, recimo če grem najprej v control panel in pod remove programes izberem program mi odpre prvo okence za izbiro jezika kot pri vseh programih ga izberem potem pa se vse konča(enako seveda če grem iz menija start).. :D
ne poznam pa druge poti če me lahko kdo prosim vodi :)
hvala
ne poznam pa druge poti če me lahko kdo prosim vodi :)
hvala
boogie_xlr ::
Obstaja veliko umazanih metod.
Jaz bi pobrisal vse od tega programa iz Program files, nato še iz My documents(če je še tam kaj napackal, pogosto skrivajo kaj pod appdata, vklopiš skrite datoteke in mape), potem bi pognal CCleaner in pobrisal program iz seznama instaliranih programov in počistil register(CCleaner).
Jaz bi pobrisal vse od tega programa iz Program files, nato še iz My documents(če je še tam kaj napackal, pogosto skrivajo kaj pod appdata, vklopiš skrite datoteke in mape), potem bi pognal CCleaner in pobrisal program iz seznama instaliranih programov in počistil register(CCleaner).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje virusa v spletnem brskalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (937) | luxxx7 |
» | Nenormalno počasen internet - pomočOddelek: Omrežja in internet | 5657 (5139) | --MiRaLdInJo |
» | Kje vse delovanje utorrenta pusti sledi?Oddelek: Omrežja in internet | 1812 (1549) | Joze_K |
» | Počasnost računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4210 (3723) | solatko |
» | Install problem !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (801) | 5er--> |