Forum » Pomoč in nasveti » Se je še komu zrušil PC ali program to noč?
Se je še komu zrušil PC ali program to noč?
MrStein ::
Zjutraj sem ugotovil, da se je PC ponoči zrušil.
Je to mogoče zaradi premika kazalcev?
Ali DrWeb CureIt-a, ki je laufal?
(Zaradi reševanje drugih težav v zvezi z CureIt) sem zasledil, da se eni uporabniki pritožujejo, da CureIt povzroči blue screen. Meni sicer prej še nikoli ni.
Je to mogoče zaradi premika kazalcev?
Ali DrWeb CureIt-a, ki je laufal?
(Zaradi reševanje drugih težav v zvezi z CureIt) sem zasledil, da se eni uporabniki pritožujejo, da CureIt povzroči blue screen. Meni sicer prej še nikoli ni.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
MrStein ::
Ah, spet sem pognal CureIt! in spet je po pol ure vrgel blue screen
Motiti se je človeško.
neres ::
Meni se ni zrušil PC, ampak se mi je zgodilo nekaj drugega, kar je mogoče povezano s prehodom na poletni čas.
Namreč s programom Robocopy imam naštimano, da mi naredi backup tako, da skopira samo po datumu novejše datoteke iz PC-ja na USB disk. In danes ko sem to pognal mi je skopiralo popolnoma vse, čeprav seveda niso bile vse novejše.
Mogoče nima veze s tem prehodom, ampak do zdaj, v par letih uporabe, se mi to še ni zgodilo.
Namreč s programom Robocopy imam naštimano, da mi naredi backup tako, da skopira samo po datumu novejše datoteke iz PC-ja na USB disk. In danes ko sem to pognal mi je skopiralo popolnoma vse, čeprav seveda niso bile vse novejše.
Mogoče nima veze s tem prehodom, ampak do zdaj, v par letih uporabe, se mi to še ni zgodilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | calix izsiljevalski virusOddelek: Informacijska varnost | 3121 (1915) | mtech7 |
» | Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (771) | All |
» | Conduit search engineOddelek: Omrežja in internet | 838 (574) | MrStein |
» | Kateri Live/Rescue Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 652 (557) | Matwic |
» | virus - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1494 (1267) | Ericssony |