Forum » Programiranje » Compiling DLL in njegova uporaba - ASP.NET
Compiling DLL in njegova uporaba - ASP.NET
Seth ::
Rabil bi nasvet kako zgeneriran dll uporabiti v drugi aplikaciji
Teoretično imam dva fajla Default.aspx in Default.aspx.cs, ki vključujeta:
labelo z imenom Labela
in pa kodo Labela.Text = "Test";
Potem to zbildam in dobim ven projekt.DLL
Kako potem ta DLL uporabim v spletni aplikaciji tako, da bi delalo? Dodam novo referenco in kaj potem?
Hvala za nasvet.
Teoretično imam dva fajla Default.aspx in Default.aspx.cs, ki vključujeta:
labelo z imenom Labela
in pa kodo Labela.Text = "Test";
Potem to zbildam in dobim ven projekt.DLL
Kako potem ta DLL uporabim v spletni aplikaciji tako, da bi delalo? Dodam novo referenco in kaj potem?
Hvala za nasvet.
Seth
Seth ::
V kolikor komu pride prav. Sem našel rešitev (Visual Studio 2008
.
1. Naredil sem nov web "solution", napisal kodo za Default.aspx in Default.aspx.cs
2. Build
3. Skopiram Default.aspx in ustvarjen DLL (iz Bin mape) v drugo web aplikacijo (dll gre Bin mapo seveda)
4. Iz Default.aspx zbrišem CodeBehind="Explorer.aspx.cs", ker bo po novem bral to id DLL-ja
In to je to.
Upam, da komu pride prav
lp,
.
1. Naredil sem nov web "solution", napisal kodo za Default.aspx in Default.aspx.cs
2. Build
3. Skopiram Default.aspx in ustvarjen DLL (iz Bin mape) v drugo web aplikacijo (dll gre Bin mapo seveda)
4. Iz Default.aspx zbrišem CodeBehind="Explorer.aspx.cs", ker bo po novem bral to id DLL-ja
In to je to.
Upam, da komu pride prav
lp,
Seth
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Seth ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Pravice za spreminjanje in restore bazeOddelek: Programiranje | 1056 (876) | nuclear |
» | Razlika med root in Default.aspxOddelek: Izdelava spletišč | 1544 (1468) | Heavy |
» | dve začetniški vprašanji ( C# )Oddelek: Programiranje | 1313 (1108) | mHook |
» | Rabim dobro matičnoOddelek: Kaj kupiti | 1806 (1384) | Adrijan0 |
» | Računalnik, ki je trenutno best Performance/Price.Oddelek: Kaj kupiti | 2346 (1483) | bond007 |