Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne zalaufa
Računalnik ne zalaufa
doody ::
Zdravo.
Moj problem je sledeči.Ko prižgem računalnik,vse začne noramlno delat.Ko pa hoče zagnat windowse(XP) se enostavno ustavi in ne gre naprej.
Zato sem hotel na novo naložiti windowse.Vse ok.Začne butat normalno,Formatira disk tudi normalno.Nato naredi reset in hoče zalaufat računalnik,za nadaljevanje,se pojavi enaka težava.Pokaže znak Windows XP,nekajkrat se premakne modra oznaka , ustavi se in ne gre naprej.Računalnik je od keta 2004.
Moj problem je sledeči.Ko prižgem računalnik,vse začne noramlno delat.Ko pa hoče zagnat windowse(XP) se enostavno ustavi in ne gre naprej.
Zato sem hotel na novo naložiti windowse.Vse ok.Začne butat normalno,Formatira disk tudi normalno.Nato naredi reset in hoče zalaufat računalnik,za nadaljevanje,se pojavi enaka težava.Pokaže znak Windows XP,nekajkrat se premakne modra oznaka , ustavi se in ne gre naprej.Računalnik je od keta 2004.
http://kordis.davorin.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev PROBLEM!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 689 (570) | gun2ter |
» | Windows XP: Problem pri zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 2279 (1929) | armyman |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | Težava pri formatiranju diskaOddelek: Strojna oprema | 995 (837) | Brilko |
» | Problemi z CDRW Teac 516EB in nerotom v XP-jih!Oddelek: Pomoč in nasveti | 999 (875) | Paramedic |