Forum » Omrežja in internet » Brezžična povezava se zruši, ko zaprem pokrov prenosnika
Brezžična povezava se zruši, ko zaprem pokrov prenosnika
koconr ::
Pozdravljeni,
na prenosnik imam priklopljen večji zaslon, ki ga tudi vedno uporabljam. Prej sem imel povezavo preko mrežne in mi je povezava delala tudi, ko sem zaslon prenosnika zaprl (da se ni prah nabiral, da zaslon ni delal brez potrebe). Sedaj pa imam brezžično povezavo, ki normalno deluje vse dokler ne zaprem zaslon prenosnika. Takrat se prekine.
Zna kdo kjer se nastavi ta zadeva, da se mi ne bo prekinjala povezava?
Sem iskal po forumi in nič nisem našel.
Hvala!
Lp!
na prenosnik imam priklopljen večji zaslon, ki ga tudi vedno uporabljam. Prej sem imel povezavo preko mrežne in mi je povezava delala tudi, ko sem zaslon prenosnika zaprl (da se ni prah nabiral, da zaslon ni delal brez potrebe). Sedaj pa imam brezžično povezavo, ki normalno deluje vse dokler ne zaprem zaslon prenosnika. Takrat se prekine.
Zna kdo kjer se nastavi ta zadeva, da se mi ne bo prekinjala povezava?
Sem iskal po forumi in nič nisem našel.
Hvala!
Lp!
Bakunin ::
nekje v nastavitvah za brezzicno napravo imas opcijo (power management), kjer izklopi moznost da racunalnik izklopi napravo za "power management".
koconr ::
Hvala za odgovor. Vendar pri opcijah nimam "power management-a", vse ostale opcije glede "power" sem že poskušal spreminjat in nič ni pomagalo. Še vedno, ko zaprem pokrov prenosnika se prekine brezžična povezava. Ko odprem pokrov se pa takoj poveže. Gre se za prenosnik HP in Broadcom 4322AG 802.11a/b/g/draft-n Wi-Fi Adapter napravo.
Še kakšna ideja?
Hvala,
Lep pozdrav,
Robert
Še kakšna ideja?
Hvala,
Lep pozdrav,
Robert
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion wifi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1164) | Scylla |
» | Microstutering + druga težava pri BF4Oddelek: Pomoč in nasveti | 691 (571) | Grega_K |
» | Problem wireless povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2222 (1875) | teedy |
» | Power options nastavitve na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (1093) | pokovc |
» | Kako bi se obnesu ta prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2491 (1903) | samo112 |