Forum » Pomoč in nasveti » Acer ePower Management
Acer ePower Management
Dominik91 ::
Pozdrav! Kot prvo vem, da je podobna tema že odprta ampak od leta 2007 še nihče ni odgovoril, zato sem raje odprl novo temo.
Kot rečeno imam problem s programom Acer ePower Management, najprej sem imel na prenosniku Acer Aspire 8920g Windows Vista home 32 bit, potem sem
formatiral računalnik in instaliral Windows 7, našel sem vse driverje in tudi Empowering Technology programe za ta OS. Ampak Acer ePower Management
ni deloval. Zato sem se odločil formatirati prenosnik nazaj na Visto. Instaliral sem Visto Ultimate 64 - bitno. Spet enak problem vse deluje samo Acer ePM
ne deluje, nebi bil problem ampak samo v tem programu lahko nastavljam delovanje procesorja (ne poznam drugi program). Ostal bi na 64 bitnem OS-u, ker
imam 4Gb rama in procesor, ki podpira 64- bitni OS. Mogoče je narobe, da program ne podpira 64-bitni OS, ampak sem iz Acer.com strani prenesel
Acer ePM, ki bi moral podpirati x64 in x86 - 64 bitni OS.
Hvala za pomoč in razumevanje.
Kot rečeno imam problem s programom Acer ePower Management, najprej sem imel na prenosniku Acer Aspire 8920g Windows Vista home 32 bit, potem sem
formatiral računalnik in instaliral Windows 7, našel sem vse driverje in tudi Empowering Technology programe za ta OS. Ampak Acer ePower Management
ni deloval. Zato sem se odločil formatirati prenosnik nazaj na Visto. Instaliral sem Visto Ultimate 64 - bitno. Spet enak problem vse deluje samo Acer ePM
ne deluje, nebi bil problem ampak samo v tem programu lahko nastavljam delovanje procesorja (ne poznam drugi program). Ostal bi na 64 bitnem OS-u, ker
imam 4Gb rama in procesor, ki podpira 64- bitni OS. Mogoče je narobe, da program ne podpira 64-bitni OS, ampak sem iz Acer.com strani prenesel
Acer ePM, ki bi moral podpirati x64 in x86 - 64 bitni OS.
Hvala za pomoč in razumevanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acer AO725 ne vklopi WifijaOddelek: Strojna oprema | 610 (500) | bomber111 |
» | Ali lahko namestim 64bitni OS?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1756 (1482) | c0dehunter |
» | 32bit 64bitOddelek: Operacijski sistemi | 2570 (2287) | ender |
» | Acer Aspire 5102Oddelek: Kaj kupiti | 1974 (1544) | nurmaln |
» | kako ugotoviti tip?Oddelek: Strojna oprema | 1733 (1484) | ZLOky |