Forum » Programska oprema » Clam antivirusni program Vprašanja
Clam antivirusni program Vprašanja
winlins ::
Lep pozdrav!
Postavljam server na os debian pa me zanima kakšen je kaj antivirusni program ClamAV. Zanima me če je kdo imel probleme z tem npr. da bi mi blokalo spletne strani, bi mi izbrisal kakšne podatke itd. Kako ga nastavit ali je že nastavljen po default in ko ga namestim mora delati normalno. Kaj spremeniti v nastavitvah če se te potrebne?
Lp: Gregor
Postavljam server na os debian pa me zanima kakšen je kaj antivirusni program ClamAV. Zanima me če je kdo imel probleme z tem npr. da bi mi blokalo spletne strani, bi mi izbrisal kakšne podatke itd. Kako ga nastavit ali je že nastavljen po default in ko ga namestim mora delati normalno. Kaj spremeniti v nastavitvah če se te potrebne?
Lp: Gregor
bluefish ::
Kako verzijo ali dve nazaj je bil ClamAV tako ali tako pasiven pregledovalnik - sistem je pregledal le, ko si to zahteval. Najbrž se do sedaj ni veliko spremenilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CCleaner mesec dni stregel malware (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 16112 (11199) | Truga |
» | Rabim navodila kako da uporabim ClamAV antivirusOddelek: Programska oprema | 1422 (740) | SeMiNeSanja |
» | Virus vse datoteke spremenil v bližnjice na ext disku, kako pridobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1504) | fosil |
» | Poštni strežnik za šoloOddelek: Programska oprema | 1603 (1159) | jype |
» | Linux antivirusOddelek: Operacijski sistemi | 1222 (1106) | Bakunin |