Forum » Kaj kupiti » glossy ekran
glossy ekran
tomaz- ::
Prosiim, brez odgovorov v smislu: kaj ti bo tak ekran, ne tega kupovat....
Rabim en monitor, velikost 22 do 24 col, ki bi bil svetleč, ne matiran! Moja boljša polovica dela na Imacu in je preprosto navdušena nad "steklenim" monitorjem.. Ne zanima je, če se vse blešči, želela bi doma en monitor, ki NE bi bil matiran.. Cena niti ni huda ovira.. Ampak ne večji od 24 col.. Obvezno HD resolucija.. Zdaj si lasti Imaca v službi, tistega s tisto velko "televizijo" pred seboj, hehe
Prosiim, pomagajte z linki, sam najdem samo matirane zadeve
Rabim en monitor, velikost 22 do 24 col, ki bi bil svetleč, ne matiran! Moja boljša polovica dela na Imacu in je preprosto navdušena nad "steklenim" monitorjem.. Ne zanima je, če se vse blešči, želela bi doma en monitor, ki NE bi bil matiran.. Cena niti ni huda ovira.. Ampak ne večji od 24 col.. Obvezno HD resolucija.. Zdaj si lasti Imaca v službi, tistega s tisto velko "televizijo" pred seboj, hehe
Prosiim, pomagajte z linki, sam najdem samo matirane zadeve
šernk ::
če je P2350 glossy, pol pa ne razumem več pomena te besede
saj ne za drugo, ampak sem ga pred dobrim mesecem dni nabavil, ko je stari po gobe šel
več tudi o tem monitorju link
saj ne za drugo, ampak sem ga pred dobrim mesecem dni nabavil, ko je stari po gobe šel
več tudi o tem monitorju link
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
ma ja, zadeva ni glossy, sicer vseen hvala za dobro voljo! Problem je res v tem, ker bi rabil dejansko eno zadevo, ki bi bila vsaj "podobna" ekranom od mac-a... Fak, kergakol mac-a sem pogledal, ima tak zaslon, monitorji pa ne.. Fantje, pomagat, prosiiim
p.s.
Pa ne mi napisat: kupi mac-a, ker to ne pride v poštev, hehe
p.s.
Pa ne mi napisat: kupi mac-a, ker to ne pride v poštev, hehe
tigrr ::
Pri glossy ekranu se lahk opri dnevni svetlobi napudraš in zasilno naličiš tud brez ogledala.
c0dehunter ::
Js si lastim tak ekran in sprva me je ful motlo (ker nisem imel prav postavljenega). Sedaj ko je pod oknom je pa res super stvar. Preprosto "čista" slika
Gre pa za 22" Acer P221W, ki pa žal ni HD.
Gre pa za 22" Acer P221W, ki pa žal ni HD.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Roadkill ::
Dobro je poznati terminologijo: Glossy display @ Wikipedia
Tako veš, da pri samsungu želiš "SuperBright", pri NEC "OptiClear, SuperShine" itd...
Tako veš, da pri samsungu želiš "SuperBright", pri NEC "OptiClear, SuperShine" itd...
Ü
ripmork ::
Če cena ni problem, morda jabolčni Cinema zaslon?
Glossy, 24 inč, perfektna slika, videl na lastne oči:)
Rabiš pa kabel za pretvorbo (mini display port), če ga hočeš uporabljat na PC-jih.
Glossy, 24 inč, perfektna slika, videl na lastne oči:)
Rabiš pa kabel za pretvorbo (mini display port), če ga hočeš uporabljat na PC-jih.
particle ::
Aha, v bistvu ma tale samsung samo glossy finish robove, ti si pa želel celoten ekran pod steklom. Ok sem mislil da nevem kaj je gloss :P
Dobro je poznati terminologijo: Glossy display @ Wikipedia
No, tole je pa prekleto uporaben info!! Hvala, seveda tudi vsem ostalim.. Pa to ne pomeni, da morate zdaj nehat pisat.. Prosim, prosim, več linkov in predlogov, bolje bo !
Mare3 ::
Kej takega http://www.lovecnacene.si/lcd-monitorji... res da ni kot jabuk sam boš težko našel kaj podobnega. Vse ima svojo ceno ;)
Kej takega http://www.lovecnacene.si/lcd-monitorji... res da ni kot jabuk sam boš težko našel kaj podobnega. Vse ima svojo ceno ;)
Evo, spodobna zadeva, tud cena ni pretirana
HVALA
Kaj pa tale glossy zadeva, kako se vam zdi, je ok za to ceno?
http://www.pixmania.si/si/uk/4657868/ar...
http://www.pixmania.si/si/uk/4657868/ar...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam na dopust Oktrobra?Oddelek: Loža | 3794 (2970) | kixs |
» | Kam na počitnice z budgetomOddelek: Sedem umetnosti | 6214 (5390) | stara mama |
» | Samsung 193P vs DELL E228WFPOddelek: Kaj kupiti | 1273 (1139) | Tomson |
» | Kateri trdi diski so zdej in?Oddelek: Kaj kupiti | 2918 (1785) | elToro |
» | satelitska antena analognaOddelek: Loža | 4367 (4004) | Tody |