Forum » Operacijski sistemi » Global catalog W2000
Global catalog W2000
Mr.B ::
Dones mi je kr sredi dela nehal delati global catalog v domeni.
Kr naenkrat so se pojavili problemi da se nemorejo logerati userji gor. Normalno GK ne deluje.
Erroro ki je zravne je event id : 1126 , ter zraven napiše global catalog is not aveable.
Premetal sem Gk na vse DC v domeni , itd , ter malo mešano , pa mi povsod javlja da se ne morejo logerati , oz GK v event vievu , ni navoljo ,...
Ma kdo kakšne ideje ???
Kr naenkrat so se pojavili problemi da se nemorejo logerati userji gor. Normalno GK ne deluje.
Erroro ki je zravne je event id : 1126 , ter zraven napiše global catalog is not aveable.
Premetal sem Gk na vse DC v domeni , itd , ter malo mešano , pa mi povsod javlja da se ne morejo logerati , oz GK v event vievu , ni navoljo ,...
Ma kdo kakšne ideje ???
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregled spremembe uporabniškega računa v WIN 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1069 (957) | MTB |
» | Želite poslati svojim najdražjim sporočilo po smrti?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6959 (4970) | Mercier |
» | Windows 2003 AD domenaOddelek: Operacijski sistemi | 2238 (1926) | dronyx |
» | SUS; kako nastavit, da na clinet PCju Windows Update kaze na lokalni SUS server?Oddelek: Operacijski sistemi | 1775 (1569) | Microsoft |
» | Email in passwordOddelek: Omrežja in internet | 792 (712) | rap3r |