Forum » Omrežja in internet » Belkin wirless + switcher + kamera + telemach thompson
Belkin wirless + switcher + kamera + telemach thompson
mpezdir ::
Pozdravljeni!
Imam en večji problem kako povezati med sabo vse zadeve. Zgoraj prilagam slikco za lažje razumevanje. Vse mi lepo deluje brez računalnika ki je na kablu. Čim vklopim računalnik ki je povezan z utp, preko switcha, se mi podre celoten sistem. Mi lahko kdo pomaga kako izvesti tako povezavo kot je na sliki????
HVALA IN LP!
Imam en večji problem kako povezati med sabo vse zadeve. Zgoraj prilagam slikco za lažje razumevanje. Vse mi lepo deluje brez računalnika ki je na kablu. Čim vklopim računalnik ki je povezan z utp, preko switcha, se mi podre celoten sistem. Mi lahko kdo pomaga kako izvesti tako povezavo kot je na sliki????
HVALA IN LP!
Tilen ::
Modem - Router - switch - PC
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
mpezdir ::
A tako kot sem jaz napisal pa ne gre pod nobenim pogojem? Se pravi modem, switch, router,...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev LAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1826 (1615) | konspirator |
» | Kako optimizirati domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 3017 (2634) | titko |
» | Kabelski internet - 2 PCOddelek: Omrežja in internet | 1513 (1513) | balocom |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4904 (4423) | SasoS |
» | Nekaj o IP-jihOddelek: Omrežja in internet | 1757 (1365) | Serial |