Forum » Pomoč in nasveti » Back up xp teŽave
Back up xp teŽave
suljo 666 ::
Naredil sem si back up.. C: system na xp ju... Opis potem sem ta backup kopiral na d disk ker koristim dve patricije, na koncu back up mi je Še predlagal da vstavim disketo flopy... To sem naredil, zdej me pa zanima kako to uporabiti če se enkrat sesuje windows xp ali če faŠem virus. Lepo prosim za kakŠen nasvet ker to prvič delam z back up.. Om..
- polepsal: OmegaBlue ()
Tomay ::
Za image particije priporočam raje acronisa ali System rescue cd ter uporabo partimage.
Če želiš, da je backup vsaj malo varen priporočam backup na drug medij (dvd, drug disk, ...) Ker v tvojem primeru ob odpovedi diska nimaš ničesar.
Če gre samo za backup datotek potem bolje, da uporabiš kak drug program za backup npr. cobian.
Če želiš, da je backup vsaj malo varen priporočam backup na drug medij (dvd, drug disk, ...) Ker v tvojem primeru ob odpovedi diska nimaš ničesar.
Če gre samo za backup datotek potem bolje, da uporabiš kak drug program za backup npr. cobian.
Voodoo 4Ever
Karen ::
Uf, nekako ne zaupam temu ms backupu. A se ne bi raje ozrl za programi kot so Clonezilla, Norton Ghost, Acronis Trueimage ali podobnimi? Če bi rad še kdaj videl isto stanje računalnika namreč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brisanje in združevanje particijOddelek: Strojna oprema | 2191 (1843) | RC37 |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12481 (7962) | carota |
» | Arhiviranje v resničnem času - bachup files in realtimeOddelek: Programska oprema | 1574 (1040) | bastadu |
» | Back up disk imageOddelek: Programska oprema | 1863 (1550) | racunalnicar |
» | partition magic 8 errorOddelek: Programska oprema | 1020 (902) | zee |