Forum » Izdelava spletišč » Modificiranje WordPress-a in registracije
Modificiranje WordPress-a in registracije
*ziga* ::
Zivjo obstojeci WordPressovi registraciji hocem dodati par polj(npr naziv,varnostna vprasanja, ...) pa me zanima kako bi to najlazje naredil? HTML del ni problem ampak mene zanima katere WordPressove fajle moram modificirat, da bo shranil v bazo se par dodatnih stvari...Sem nekaj ze gledal wp_insert_user ampak to ni to...
Ma kdo mogoce ze kake izkusnje s tem?
LP
Ma kdo mogoce ze kake izkusnje s tem?
LP
- premaknilo iz Programiranje: snow ()
xsenon ::
najprej malo preštudiraj bazo in poišči kam se dejansko trenutne informacije zapišejo, potem dodaj željene stolpce kamor boš shranjeval podatke iz dodatnih fieldov, ko to maš se loti iskanja po wordpress fajlih. NE vem točno v katerem fajlu se nahaja registracija vendar, če si boš uzel pol urce časa in preletel fajle boš prej kot slej naletel na pravega, potem pa vse kar moraš storit je to da spremeniš sql stavek tako da dodaš še dodatne podatke ki jih dobiš iz filedov. Verjetno bo potrebno še na strani kjer maš formo dodatne podatke postat ampak to ti je verjetno jasno.
etpot - Exploit The Power Of Technology
LapD ::
Poglej si katerega od pluginov kako deluje npr http://wordpress.org/extend/plugins/cim... in ga priredi po željah.
web&motion designer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()
Gandalfar ::
ne tega delat tako, ker ne bos mogel WP-ja upgradat potem. Najdi plugin, ki bo to pocel namesto tebe oz. najdi enega custom registration in ga modificiraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenos wordpress strani na drug strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1847 (1535) | p1nky |
» | Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 13907 (12323) | Goran's Blog |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4733 (3210) | techfreak :) |
» | Wordpress in databaseOddelek: Izdelava spletišč | 617 (549) | Volk| |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4497 (1078) | alessio2 |