Forum » Mobilne tehnologije » Pogovor preko WI-FI
Pogovor preko WI-FI
WODAK ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali obstaja za symbian telefone kakšna aplikacija, kjer bi se lahko pogovarjal z drugim uporabnikom preko WI-FI. S tem ne mislim na VOIP, kot recimo skype. Mislim na direktno program, kjer bi ga dva uporabnika imela zagnana. Ko bi poklical drugega uporabnika bi ta recimo sprejel povezavo, ter se nato lahko s teboj pogovarjal preko interneta (glas bi se torej prenašal preko interneta, kot podatki).....
Zanima me ali obstaja za symbian telefone kakšna aplikacija, kjer bi se lahko pogovarjal z drugim uporabnikom preko WI-FI. S tem ne mislim na VOIP, kot recimo skype. Mislim na direktno program, kjer bi ga dva uporabnika imela zagnana. Ko bi poklical drugega uporabnika bi ta recimo sprejel povezavo, ter se nato lahko s teboj pogovarjal preko interneta (glas bi se torej prenašal preko interneta, kot podatki).....
huh? :)
Mare3 ::
Ja s skypom se da pogovarjat, je tudi na sybian-u , če ga ne najdeš za svoj telefon si naloži Fring notri imaš pa msn, sype, facebbok,... Mislim pa da porabi zelo malo interneta. Uporabljal sem ko še nisem imel naročnine in sem na mesec porabil približno 1-2EUR pa sem bil vedno povezan na msn.
WODAK ::
jap...Fring je odgovor....z njim se lahko preko WI-FI-ja pogovarjaš, kakor tudi prenasaš video.... zlo zanimiva zadeva....deluje tudi kr hitro (testiral med telefonoma na E66 in E51)....ne rabiš pa nobenega plačljivega uporabniškega računa (kot npr. skype)...ampak je vse for free :)...samo registriraš se na začetku v Fring kot nov uporabnik.....
no Fring še prav tako omogoča google talk in še nekaj drugih stvari....te sem tudi potestiral in ne delujejo najbolje....mogoče sem takrat imel slabšo WLAN linjo, saj sem bil v drugi sobi...
edina slabost je, da mi v Fring-u ne prikazuje prijateljev iz facebook-a in skype-a...pravilno je pa deloval Fring, MSN in Google Talk....
no poskusite sami pa boste vidli....
no Fring še prav tako omogoča google talk in še nekaj drugih stvari....te sem tudi potestiral in ne delujejo najbolje....mogoče sem takrat imel slabšo WLAN linjo, saj sem bil v drugi sobi...
edina slabost je, da mi v Fring-u ne prikazuje prijateljev iz facebook-a in skype-a...pravilno je pa deloval Fring, MSN in Google Talk....
no poskusite sami pa boste vidli....
huh? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skype tudi za mobilnikeOddelek: Novice / Android | 5592 (4666) | Rupa |
» | Internet na telefonu!Oddelek: Omrežja in internet | 2448 (2291) | ABX |
» | Wi-Fi telefon in SkypeOddelek: Mobilne tehnologije | 1461 (1287) | Jan987 |
» | fringOddelek: Mobilne tehnologije | 3303 (2882) | postar_si |
» | Ali je možen sistem klicanja v gsm preko wifi na pda-jih?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3345 (3137) | Ursus |