Forum » Igre » Assassins creed
Assassins creed
ragnarok43 ::
Kupil sem igro Assassin`s creed in opazil da moj računalnik ni dovolj dobro za to PC igrco.
Zapiše mi da imam preslab CPU frequency (moj je AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+(1 CPU, 2010 MHz), memory (511), video card (Sapphire Radeon X300SE), video memory (128Mb) ter še Shader model (2). No in zdej me zanima če se kere te stvari da updejtat al se mota to vse dokupit.
Zahvaljujem se vam že vnaprej za odgovore
Zapiše mi da imam preslab CPU frequency (moj je AMD Athlon(tm) 64 processor 3200+(1 CPU, 2010 MHz), memory (511), video card (Sapphire Radeon X300SE), video memory (128Mb) ter še Shader model (2). No in zdej me zanima če se kere te stvari da updejtat al se mota to vse dokupit.
Zahvaljujem se vam že vnaprej za odgovore
- zaklenil: Rotaidal ()
Phoebus ::
Na "minimalne" zahteve prideš z novografo...ampak "minimum" ni užitek v igri.
Za "priporočeno" imaš premalo rama, preslabo grafo, pešvoh procesor...torej v bistvu _VSE_.
Če ti drugače računalnik dobro služi, prdlagam nakup ps3- tam enkrat kupiš in bp igraš vse, kar pride ven zanjo- brez nadgradenj.
Za "priporočeno" imaš premalo rama, preslabo grafo, pešvoh procesor...torej v bistvu _VSE_.
Če ti drugače računalnik dobro služi, prdlagam nakup ps3- tam enkrat kupiš in bp igraš vse, kar pride ven zanjo- brez nadgradenj.
LuGi ::
Nabavis Xbox 360 - Arcade za 140 eur in imas mir =)
Drugače bi pa moral vse menjati na PCju.. enostavno presvoh je.
Drugače bi pa moral vse menjati na PCju.. enostavno presvoh je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP ali Win7 na prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18853 (17155) | LJ4L |
» | Flash player in poraba CPUOddelek: Programska oprema | 3008 (2654) | slovenec_89 |
» | CPU too oldOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1449) | Senitel |
» | Zakaj GTA IV. dela tako počasi ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2219 (2111) | techfreak :) |
» | Zelo velik problem!!!!! :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (1766) | domzalcan |