Forum » Programska oprema » phpmyadmin ne dela
phpmyadmin ne dela
Hexx ::
Pozdravljeni,
na Ubuntuju sem probal inštalirati phpmyadmin spletni umesnik za upravljanje s mysqlom, vendar po uspešni inštalaciji brskalnik ne najde ničesar na localhost/phpmyadmin. Kaj so najpogostejše napake pri inštalaciji phpmyadmina? Uporabljau sem ta tutorial.
Pa še to, bi v mapi /var/www morala biti kakšna nova mapa? Ker pri meni ni ničesar novega..
Hvala,
Hexx
na Ubuntuju sem probal inštalirati phpmyadmin spletni umesnik za upravljanje s mysqlom, vendar po uspešni inštalaciji brskalnik ne najde ničesar na localhost/phpmyadmin. Kaj so najpogostejše napake pri inštalaciji phpmyadmina? Uporabljau sem ta tutorial.
Pa še to, bi v mapi /var/www morala biti kakšna nova mapa? Ker pri meni ni ničesar novega..
Hvala,
Hexx
- spremenil: Hexx ()
schtr4jh ::
Si namestil ročno ali s komando "sudo apt-get install phpmyadmin" ?
EDiT ... Ugotovil, da si šel po tutorialu. Odstrani svojo inštalacijo in namesti phpmyadmin z zgornjo komando. Vpisati boš moral podatke za povezavo z bazo, potem pa bo vse delovalo.
EDiT ... Ugotovil, da si šel po tutorialu. Odstrani svojo inštalacijo in namesti phpmyadmin z zgornjo komando. Vpisati boš moral podatke za povezavo z bazo, potem pa bo vse delovalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: schtr4jh ()
Hexx ::
schtr4jr hvala, sem že rešil
admini prosim da zaprete temo
admini prosim da zaprete temo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hexx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | joomlaOddelek: Izdelava spletišč | 2958 (803) | Netrunner |
» | Synergy: Debian 6 in Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1112 (879) | Icematxyz |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1282 (1002) | dreamtheater |
» | Amis in mysql bazaOddelek: Izdelava spletišč | 3181 (2931) | techfreak :) |
» | phpmyadmin ????Oddelek: Izdelava spletišč | 1785 (1554) | Doman |