» »

Nov notebook - kje kupiti?

Nov notebook - kje kupiti?

Zmajček ::

Kupujem nov notebook za cca. 400.000 SIT, pri nas so absolutno predragi.>:D
V Avstriji v MediaMarktu sem jih gledal za cca. €2000 - cca. 10% davka nazaj kar je 40 - 50k približno tak kot pri nas podoben za 500k - 600k:( .
A kdo ve a se spača prinest iz Amerike (mam možnost da mi ga kdo prinese), če so dosti ceneje, če je cenej samo za cca. 40k, se mi niti ne splača še posebej zaradi garancije.
The best way to get high is with adrenalin!!!

govno ::

defenitivno ... če kupiš v ameriki prek spleta della ...

Tomi ::

Če imaš mednarodno garancijo, potem je vseeno, od kod ga nabaviš. Druga zadeva je, če te ni, ker potem lahko imš velike stroške.
Poleg tega moraš paziti na vse priključke, ki jih pri nas ni (telefon, napajanje).
metrodusa.blogspot.com

_WilL_ ::

Pri nakupu prenosnika v tujini moraš predvsem paziti, kaj dobiš za tisto, ceno, saj ponavadi dobiš za ceno, ki je navedena na internetu čisto osnovni model, ko pa hočeš kaj spremeniti, pa se ti bo zvrtelo, ko boš videl novo ceno, poleg tega pa moraš paziti ali je v ceni vštet davek in ostale dajatve (vsaj v ameriki niso). Pri nakupu v Avstriji, je problem predvsem nemška tipkovnica in nemški windowsi.
Drugače pa ni bistvene razlike, ali kupiš prenosnik pri nas ali v tujini (amerija, avstrija, nemčija) razlike je največ 50k sit, kar pa ponavadi ne upraviči, če imaš s tem prensnikom nato težave.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup TABLET PC...katerega vzeti da je najcenejši?

Oddelek: Kaj kupiti
294757 (3893) kimba
»

Kateri prenosnik je za 350-380k OK? (strani: 1 2 )

514786 (3811) Jackass
»

Radeon-Nemčija? (strani: 1 2 )

975705 (4485) ferdo
»

Carina

Oddelek: Loža
151774 (1603) BlackHole

Več podobnih tem