Forum » Pomoč in nasveti » Čiščenje praha iz računalnika
Čiščenje praha iz računalnika
Uporabnik87 ::
To je že problem s katerim se kar nekaj časa ukvarjam. Poskušam čim večkrat očistit vse okoli računalnika, a še imam zmeraj težave s prahom. Pred kratkim sem si kupil novi računalnik in me zanima če obstaja kakšen mini kompresor s katerim lahko očistim njegovo notranjost.
bluefish ::
Da, obstaja. Ponavadi jih imajo raznorazne trgovine z umetniškimi pripomočki. Cena seveda odvisna od pretoka in dodatnih lastnosti.
gzibret ::
Vem da obstaja tudi stisnjen zrak v piksni. Super zadeva, ker ne rabiš velikega, težkega in glasnega kompresorja, pa še povsod prideš zraven. Samo ne vem, kje bi to v SLO prodajali. V tujini se to da dobit BP.
Vse je za neki dobr!
bluefish ::
Te piksne sem že opazil v Harvey Normanu, imajo jih tudi v modelarskih trgovinah. Je pa glede na prostornino cena kar zasoljena in se bolj splača nakup kompresorja, če to počenš pogosto.
Steinkauz ::
Jst sm z zobotrebci spucal vse dlake pa to(na en rob jih vse "prpeleš") pol sm pa še s kompresorjem mal spihal. Drugač pa pač snameš par tipk(pol) pa spucaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S cim cistiti prah/PC v studentski sobiOddelek: Pomoč in nasveti | 8114 (7015) | Unknown_001 |
» | Pranje računalniških komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6414 (4658) | erex |
» | Čiščenje prahu z stisnjenim zrakomOddelek: Pomoč in nasveti | 3157 (2715) | ...:TOMI:... |
» | Zračni kompresor ... Na kaj biti pozoren pri nakupu?Oddelek: Loža | 17476 (9615) | ShowDown |
» | čiščenje računalnika (prah, itd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 11315 (5835) | ...:TOMI:... |