Forum » Mobilne tehnologije » [N958GB] Moj telefon je postal zombi
[N958GB] Moj telefon je postal zombi
Jst ::
Pri inštalaciji Bolt browserja, sem očitno naletel na malware, ker od takrat imam v posebni aplikaciji za odstranjevanje programov nekaj čudnih vnosov. Ko jih odstranim, se pojavijo drugi, z drugim imenom.
To sem pa opazil, ko se mi telefon hitro sprazni, če sem na domačem Wifi omrežju.
Potem sem šel gledat loge v moj BSD router in ko sem resolval ipje, kamor je telefon pošiljal podatke, sem opazil veliko število različnih držav.
Sedaj, ali je Bolt browser fake (čeprav sem ga zagnal in strani delajo super), ali pa sem naletel na z malware okuženo verzijo.
Imate kakšne ideje, poleg formata?
To sem pa opazil, ko se mi telefon hitro sprazni, če sem na domačem Wifi omrežju.
Potem sem šel gledat loge v moj BSD router in ko sem resolval ipje, kamor je telefon pošiljal podatke, sem opazil veliko število različnih držav.
Sedaj, ali je Bolt browser fake (čeprav sem ga zagnal in strani delajo super), ali pa sem naletel na z malware okuženo verzijo.
Imate kakšne ideje, poleg formata?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Jst ::
Po hard Formatu sem se odločil, da si ne skrekam telefona. Vse aplikacije, ki sem jih dnevno uporbaljal, sem kupil in dal 36EUR. Sedaj pa razmišljam samo o navugaciji - Garminu - če se mi splača...
Anyway, tist browser Bolt, ki je meni najverjetneje zjahal telefon, ni bila nobena cracked verzija... Čudno...
Anyway, tist browser Bolt, ki je meni najverjetneje zjahal telefon, ni bila nobena cracked verzija... Čudno...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS kolesarski računalnikOddelek: Šport | 5307 (3160) | GupeM |
» | Mobilci in programska zaščita zanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4071 (3656) | Chev |
» | Začenja se doba Symbian^3Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 10154 (5882) | umexteacher |
» | Htc thunderboltOddelek: Kaj kupiti | 674 (603) | Dr_M |
» | Firefox Fennec alpha tudi za Windows MobileOddelek: Novice / Windows Mobile | 4350 (3171) | PrimozR |