Forum » Pomoč in nasveti » Particije diska PROBLEN!!
Particije diska PROBLEN!!
Gutjerez ::
Danes se mi je pojavo en problem in nevem od česa.
Na drugem pcju. Pc star eno leto. In disk razdeljen na dve particiji. C in D. Do zdaj bilo use ok. Pc ni prikloplen na net. Winsi nalozeni pred 1 mescem. Tak da vse ok. Danes pa se naredilo da ne morem z dvoklikom odprt particije. Moram desni klik in odri. Od cesa to postane? Oz kaj je krivo? Ko 2x kliknem se ne naredi nic. Z desnim klikom pa zgoraj pol pise Auto. in ce omogocim skrite datoteke pol najdem autorun. In nevem kaj naj naredim da bo dvoklik delo normalno.
Na drugem pcju. Pc star eno leto. In disk razdeljen na dve particiji. C in D. Do zdaj bilo use ok. Pc ni prikloplen na net. Winsi nalozeni pred 1 mescem. Tak da vse ok. Danes pa se naredilo da ne morem z dvoklikom odprt particije. Moram desni klik in odri. Od cesa to postane? Oz kaj je krivo? Ko 2x kliknem se ne naredi nic. Z desnim klikom pa zgoraj pol pise Auto. in ce omogocim skrite datoteke pol najdem autorun. In nevem kaj naj naredim da bo dvoklik delo normalno.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Gutjerez ::
http://en.kioskea.net/forum/affich-1626...
tale moj problem sem resil. izvedel pa sem tudi da tale autorun pride z usb kljuca. in tako okuzi pc.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Deep freeze-a ne morem odmrznitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (722) | MIHAc27 |
⊘ | računalnik mi izbriše vse kar na novo naložimOddelek: Pomoč in nasveti | 1827 (1309) | Ziga Dolhar |
» | Namestitev routerjaOddelek: Omrežja in internet | 4582 (3692) | bukev |
» | win7 + mobitelov internetOddelek: Pomoč in nasveti | 4351 (3596) | Legija01 |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1442 (1092) | hudychk |