Forum » Zvok in slika » Tv na Projektorju
Tv na Projektorju

severmi ::
Pozdravljeni!
Vem da je že zelo veliko tem okoli tega a niti v eni nisem izvedel kaj koristnega.
No pa prejidimo k stvari.:D
Imam projektor Epson EB-S72, en starejši TV in kabelsko.
Na projektorju si želim imeti TV.(ne dobesedno:D)
Drugače imam še DVD rekorder.
Kako bi najceneje imel TV na projektorju?
LP MS
Vem da je že zelo veliko tem okoli tega a niti v eni nisem izvedel kaj koristnega.
No pa prejidimo k stvari.:D
Imam projektor Epson EB-S72, en starejši TV in kabelsko.
Na projektorju si želim imeti TV.(ne dobesedno:D)
Drugače imam še DVD rekorder.
Kako bi najceneje imel TV na projektorju?
LP MS

Opkow ::
Se mi zdi, da bo najcenejsa varianta zunanji TV tuner, ki ga obicajno priklopis na racunalniski monitor. V tvojem primeru bo to projektor. :)
Drugace imas pa namenske TV receiverje. Sam so precej drazji, a imajo polno funkcionalnost kot obicajen LCD TV.
Drugace imas pa namenske TV receiverje. Sam so precej drazji, a imajo polno funkcionalnost kot obicajen LCD TV.

Zanima me kakšen tuner bi mi svetoval.
Ali je mogoče narediti na takšen nači?(nekaj se bral tudi tukaj)
Imam kabelsko nato kabelsko priklopim v tuner in iz tunerja preko VGA priključka na projektor.
Če pa ne želim non stop kabelsko prekljapljati iz tunerja v TV, pa si torej moram pred tunerjom izdelati t.i. T-komad.
Ali razumem prav in kakšen naj bi bil primeren tuner?
LP MS
Ali je mogoče narediti na takšen nači?(nekaj se bral tudi tukaj)
Imam kabelsko nato kabelsko priklopim v tuner in iz tunerja preko VGA priključka na projektor.
Če pa ne želim non stop kabelsko prekljapljati iz tunerja v TV, pa si torej moram pred tunerjom izdelati t.i. T-komad.
Ali razumem prav in kakšen naj bi bil primeren tuner?
LP MS

vlado1 ::
Pri t komadu bo se slika poslabŠala če boŠ imel tv in projektor priŽgan naenkrat. Če boŠ pa gledal tv ali projektor pa ne bo razlike. Drugač boŠ moral si umislit kak spliter.
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
Zgodovina sprememb…
- polepsal: podtalje ()

Zadevo sem rešil!
Naredil sem tako.
Nabavil sem priključek scart za tv z izhodi Avdio-Video, in z možnjostjo input/output. Scart sem priklučiv v tv in izbral opcijo output. Nato pa preko video kabla povezal projektor. Tako sem cenovno ugodno rešil zadevo.
Cena stroškov:
4.0EUR
LP MS
Naredil sem tako.
Nabavil sem priključek scart za tv z izhodi Avdio-Video, in z možnjostjo input/output. Scart sem priklučiv v tv in izbral opcijo output. Nato pa preko video kabla povezal projektor. Tako sem cenovno ugodno rešil zadevo.
Cena stroškov:
4.0EUR
LP MS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dvb-c sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 1778 (1035) | gamecom |
» | Gledanje TVja preko računalnika na Projektorju - Kaj potrebujem?Oddelek: Omrežja in internet | 1902 (1864) | Mavrik |
» | kako razporediti kablovje za projektor?Oddelek: Zvok in slika | 3042 (2800) | msenjur |
» | Novogradnja- katero cev za projektorOddelek: Zvok in slika | 2575 (2411) | BluPhenix |
» | projekor-tvOddelek: Zvok in slika | 1200 (1126) | Stepni Volk |