Forum » Šola » Dijaški dom
Dijaški dom
Bleeh ::
Živjo!
Ker se bo treba kmalu vpisati v dijaški dom me zanima kakšna mnenja imate o dijaških domovih v Ljubljani. Šel bom verjetno na Vegovo. Razmišljal sem da bi šel v Tabor in me zanima kakšno je kaj stanje tam.
Hvala za odgovore. LP
Ker se bo treba kmalu vpisati v dijaški dom me zanima kakšna mnenja imate o dijaških domovih v Ljubljani. Šel bom verjetno na Vegovo. Razmišljal sem da bi šel v Tabor in me zanima kakšno je kaj stanje tam.
Hvala za odgovore. LP
cewapcic ::
tisti vegovci, ki so v domovih so ponavad v Tabor-u
tko, da pejt ke
edin kar me je motlo je bil un folk k je z loškega potoka
za jest maš, operejo ti tud kej, če kej pobruhaš
tko da ni problema
je pa že kr neki cajta odkar sm šov vn (junij 2008) tko, da lohk, da niso vse informacije čist relevantne
tko, da pejt ke
edin kar me je motlo je bil un folk k je z loškega potoka
za jest maš, operejo ti tud kej, če kej pobruhaš
tko da ni problema
je pa že kr neki cajta odkar sm šov vn (junij 2008) tko, da lohk, da niso vse informacije čist relevantne
Steinkauz ::
Tabor. c stavba, pretežno vegova(geeki )
b. stavba babe
a. stavba ostale srednje, predvsem gimnazije
Bil notr 5 let do 2008. Hrana je bla vsako leto bolj bedna, sam verjetno je povsod tko.
Ledina center(pivo) je bliz.
Net je. V a stavbi sm ga sam eno leto užival. V c je bil že dlje(si geeki prvi zrihtajo )
Lozen boden(loški potok), slovenski texas/alabama. Ni za družit
b. stavba babe
a. stavba ostale srednje, predvsem gimnazije
Bil notr 5 let do 2008. Hrana je bla vsako leto bolj bedna, sam verjetno je povsod tko.
Ledina center(pivo) je bliz.
Net je. V a stavbi sm ga sam eno leto užival. V c je bil že dlje(si geeki prvi zrihtajo )
Lozen boden(loški potok), slovenski texas/alabama. Ni za družit
Bleeh ::
Ja sej sm šu dns pogledat u Tabor in se bom kr ke upisou :). Ja men ni problema bit sz lozn bodnam k smo čist skupej Bloke pa Lozn bodn. In še žlahto mam tam :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja "za 100 let" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11348 (9098) | Heavy |
» | Super igra!Oddelek: Igre | 1221 (1154) | malini |
» | Prekinjanje ADSLja na področju Hrib-Loški PotokOddelek: Omrežja in internet | 1185 (1032) | levjos |
» | Zapadel je prvi sneg...pobelil naš lepi breg :DOddelek: Loža | 1034 (797) | mat3 |