Forum » Loža » Kateri optik v Ljubljani?
Kateri optik v Ljubljani?
bsslo ::
Zakaj ne bi šel kar optiku v npr. zdravstvenem domu oz. takemu s koncesijo?
Kratek offtopic: koliko dolgo običajno velja garancija za očala?
Kratek offtopic: koliko dolgo običajno velja garancija za očala?
Tody ::
Odvisno od okvare. Če ti poč okvir pri kakih tankih zadevah se je za vprašat kaj si delal z njimi ali materjalom. Če je stvar samo za kake tiste držalce pr nosu ali šraufe, pa ti bi moral vsak pošten optik to zastojn zamenjat.
Če razbiješ šipco pa valda da ni garancije ane :)
Če razbiješ šipco pa valda da ni garancije ane :)
energetik ::
Jst sem tudi šel k mestni optiki na pregled. Ni se treba naročati, si pa na vrsti v ene 20-30min. Pred 3 leti je stal 3000SIT.
Špegle sem pa dal delat k Look-Look, sem bil zelo zadovoljen, tako s storitvijo kot ceno, ker pri Mestni optiki so imeli čudne in bistveno dražje okvirčke ter leče.
Špegle sem pa dal delat k Look-Look, sem bil zelo zadovoljen, tako s storitvijo kot ceno, ker pri Mestni optiki so imeli čudne in bistveno dražje okvirčke ter leče.
premus ::
Odsvetujem vam mestno optiko. Prava katastrofa. Sva bila s punco tam:
1. Priporočali so okvi, sva ga sprejela, stekla so po vgradnji bila montirana tako, da so "štrlela" ven, in to zelooo. Naknadno so se odločili da sami drugače ne morejo narediti, lahko pa njihovi partnerji (to seveda povedo na koncu, s tem da sami priporočajo okvir)
2. V drugem koraku naredijo stekla drugih specifikacij (druga stekla, drug proizvajalec), seveda samoiniciativno. Montirajo v okvir, z napačno medzenično razdaljo (zelooo napačno). Ko že takoj nastane problem pa si seveda sm kriv, ker ne veš da oni tako delajo in da sploh sami v teh okvirjih ne morejo montirati nobenih primernih stekel!!!!
3. Na koncu ugotoviš da na ZZZS že vnovčili naročilnico, in to takoj, še preden so se očala dala delat, tako da si oplel in ne moreš koristiti in si na koncu brez očal (ZZZS ne vidi problema da se naročilnica vnovči pred izdelavo, torej je vse plačano predčasno, nema veze dobava, kvaliteta !!!).
Aja da odnosu mestne optike sploh ne govorim. Vse je vedno kriva stranka, ker pač ne pozna njihovih postopkov izdelave ter omejitev ki jih sami imajo.
1. Priporočali so okvi, sva ga sprejela, stekla so po vgradnji bila montirana tako, da so "štrlela" ven, in to zelooo. Naknadno so se odločili da sami drugače ne morejo narediti, lahko pa njihovi partnerji (to seveda povedo na koncu, s tem da sami priporočajo okvir)
2. V drugem koraku naredijo stekla drugih specifikacij (druga stekla, drug proizvajalec), seveda samoiniciativno. Montirajo v okvir, z napačno medzenično razdaljo (zelooo napačno). Ko že takoj nastane problem pa si seveda sm kriv, ker ne veš da oni tako delajo in da sploh sami v teh okvirjih ne morejo montirati nobenih primernih stekel!!!!
3. Na koncu ugotoviš da na ZZZS že vnovčili naročilnico, in to takoj, še preden so se očala dala delat, tako da si oplel in ne moreš koristiti in si na koncu brez očal (ZZZS ne vidi problema da se naročilnica vnovči pred izdelavo, torej je vse plačano predčasno, nema veze dobava, kvaliteta !!!).
Aja da odnosu mestne optike sploh ne govorim. Vse je vedno kriva stranka, ker pač ne pozna njihovih postopkov izdelave ter omejitev ki jih sami imajo.
Hanzi77 ::
Kam torej v ljubljani k okulistu na napotnico? POtem pa pri okulistu dobiš "naročilnico" za očala s katero grem k optikom iskat najbolj primerna očala, kajne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32484 (1716) | energetik |
» | Kam k okulistu? (s koncesijo)Oddelek: Loža | 6334 (1980) | Beki89 |
» | Poceni očala za vid (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 39677 (31719) | Dzhimen |
» | razpon cen za korekcijska očalaOddelek: Loža | 14468 (13707) | [D]emon |
» | OkulistOddelek: Loža | 8540 (5382) | ta-mau |