Forum » Programska oprema » Backup
Backup
badguy90 ::
Pozdravljeni,
imam sicer vprašanje, če mi bo kdo zal pomagat :)
Uglavem računalik uporabljam predvsem za audio, video produkcijo pa grafičo oblikovaje. No in vrjeto sami veste (če se kdo ukvarja s tem) koliko časa ti vzame vse programe naložit (Adobe komplet, sony vegas, fruity loops, cubase, + 100000000 plug - isov ipd.) o i ta raunalnik uporabljam kdaj tudi za facebookanje ipd. no problem je nasledji. Na vsakih pou leta nalozim sistem ponovno, kajti se mi delovanje upocasi, staknem kak virus,...
Zanima me ali obstaja (in sigurno obstaja) program, da bi jaz na novo računalnik naložu z fresh winsi in programjem ipd. in to shrail na disk, tako, da bi ko bi čez pol leta instalirav vse v kompletu?.... hvala
imam sicer vprašanje, če mi bo kdo zal pomagat :)
Uglavem računalik uporabljam predvsem za audio, video produkcijo pa grafičo oblikovaje. No in vrjeto sami veste (če se kdo ukvarja s tem) koliko časa ti vzame vse programe naložit (Adobe komplet, sony vegas, fruity loops, cubase, + 100000000 plug - isov ipd.) o i ta raunalnik uporabljam kdaj tudi za facebookanje ipd. no problem je nasledji. Na vsakih pou leta nalozim sistem ponovno, kajti se mi delovanje upocasi, staknem kak virus,...
Zanima me ali obstaja (in sigurno obstaja) program, da bi jaz na novo računalnik naložu z fresh winsi in programjem ipd. in to shrail na disk, tako, da bi ko bi čez pol leta instalirav vse v kompletu?.... hvala
tsatthoggua ::
Sam uporabljam Norton Ghost. Naredis image trenutnega sistema, kasneje pa ta image spet posnames na particijo C.
Vem da obstaja se ena resitev od Acronis, kaj vec pa ne poznam.
Vem da obstaja se ena resitev od Acronis, kaj vec pa ne poznam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5763 (4769) | gruntfürmich |
» | Kloniranje oz.BACKUP op.sistema IN INSTALIRANIH PROGRAMOV iz C:/Program Files-aOddelek: Operacijski sistemi | 4241 (3431) | hojnikb |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14777 (12008) | Dromar |
» | kloniranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4721 (3851) | solatko |
» | program za kopiranje diskOddelek: Programska oprema | 4326 (3759) | imagodei |