Forum » Mobilne tehnologije » Android - katere aplikacije
Android - katere aplikacije
Hexx ::
Meni pove da Google Navigation na na voljo v Sloveniji, imam pa HTC Sensation z ICS. A tudi vam tako pove?
Lonsarg ::
Google zaenkrat ponuja navigacijo samo v Ameriki. Ne zaradi tehničnih preprek, pač pa zaradi licenčnih, kdaj se bo to spremenilo se nič ne ve.
kmetek ::
iščem appk kje se posamezna aplikacija nahaja itd....ne vem kako je ime, imel sem jo, pa po nesreči pobrisal :(
BladE_ ::
Še moje:
AdFree: Brez oglasov, potreben root
Alarm Clock Xtreme: top budilka
GO Launcher: nadomestilo originalnemu launcherju
GO Weather: vreme+widged
GO Calendar: koledar+widget
Ex Dialer: dial pad
Dolphin browser: brskalnik
Dropbox: dropbox pač
Endomondo PRO: zame najboljši tracker, uporabljam redno.
ES File Explorer: explorer
Faster fix: ročno spreminjanje GPS serverjev, poveže se v cca 1-2sek, potreben root
Juice Defender Ultimate: prihrani nekaj % baterije
Shazam: prepoznavanje glasbe
Team Viewer: remote desktop
Titanium backup: backup in brisanje vse applikacij(tudi sistemskih), skoraj nujno če imaš root
Vreme SLO: radarska slika padavin + vreme
Zedge: ozadja in zvonenja, ogromna izbira
Uporabljam jih še nekaj ampak zgoraj naštete so skoraj nujne...
PS: Mogoče bi lahko podobne/takšne teme dodali pod "sticky"?
AdFree: Brez oglasov, potreben root
Alarm Clock Xtreme: top budilka
GO Launcher: nadomestilo originalnemu launcherju
GO Weather: vreme+widged
GO Calendar: koledar+widget
Ex Dialer: dial pad
Dolphin browser: brskalnik
Dropbox: dropbox pač
Endomondo PRO: zame najboljši tracker, uporabljam redno.
ES File Explorer: explorer
Faster fix: ročno spreminjanje GPS serverjev, poveže se v cca 1-2sek, potreben root
Juice Defender Ultimate: prihrani nekaj % baterije
Shazam: prepoznavanje glasbe
Team Viewer: remote desktop
Titanium backup: backup in brisanje vse applikacij(tudi sistemskih), skoraj nujno če imaš root
Vreme SLO: radarska slika padavin + vreme
Zedge: ozadja in zvonenja, ogromna izbira
Uporabljam jih še nekaj ampak zgoraj naštete so skoraj nujne...
PS: Mogoče bi lahko podobne/takšne teme dodali pod "sticky"?
Akcija - Reakcija
bananaman12 ::
No da še jst napišem par aplikacij katere so mi všeč:
LauncherPro - nadomestilo originalnemu stock launcherju. Boljš zgleda.
BeautifulWidgets - widgeti za vreme in uro ter datum. Je kar točno vreme.
UCCW - Ultimate Custom Clock Widget - App s katero sam na mobilniku narediš uro, dodaš ozadja za uro, datum, vreme,text, razne pisave itd. Zelo dobra app.
PdaNet - usb tether - se preko wirelessa povežeš s fonom in fon povežeš preko kabla na računalnik in lahko brskaš po netu. Tudi preko bluetootha in wifi hotspot.
TTorrent - za downloadanje torrentov
HDRCamera+ - dober program za snemanje HDR fotografij
Dropbox - pač dropbox ker je zakon.
pa še stran za kake ki imate radi kul homescreene in ure in ostale widgete
http://mycolorscreen.com
LauncherPro - nadomestilo originalnemu stock launcherju. Boljš zgleda.
BeautifulWidgets - widgeti za vreme in uro ter datum. Je kar točno vreme.
UCCW - Ultimate Custom Clock Widget - App s katero sam na mobilniku narediš uro, dodaš ozadja za uro, datum, vreme,text, razne pisave itd. Zelo dobra app.
PdaNet - usb tether - se preko wirelessa povežeš s fonom in fon povežeš preko kabla na računalnik in lahko brskaš po netu. Tudi preko bluetootha in wifi hotspot.
TTorrent - za downloadanje torrentov
HDRCamera+ - dober program za snemanje HDR fotografij
Dropbox - pač dropbox ker je zakon.
pa še stran za kake ki imate radi kul homescreene in ure in ostale widgete
http://mycolorscreen.com
kpkp ::
Mene pa zanima če na androidu obstaja kaka podobna zadeva kot sta Zephyr in Swipeselection na Cydia (iOS):
CaqKa ::
za tiste ki uporabljate google latitude
tole je aplikacija, ki je to kar bi google latitude na androidu moral znati delati že v osnovi: https://play.google.com/store/apps/deta.....
tole je aplikacija, ki je to kar bi google latitude na androidu moral znati delati že v osnovi: https://play.google.com/store/apps/deta.....
oo7 ::
Jaz sem ga včeraj rootal in danes sem ga nesel na servisrevež je čisto zablokiral tudi hard reset ni pomagal upam,da ga bodo na servisu usposobili.Tako,da nikoli VEČ tega rootanja
Jaz sem ga včeraj rootal in danes sem ga nesel na servisrevež je čisto zablokiral tudi hard reset ni pomagal upam,da ga bodo na servisu usposobili.Tako,da nikoli VEČ tega rootanja
Da se ne boš čudil, če ti bodo zavrnili garancijo Za kateri fone se gre? Poročaj kako se bo izteklo...
Akcija - Reakcija
Top Apps 75+% off
zgleda da je akcija pri 10mio downloadih zlo zalegla in da se bodo takih akcij še posluževali... jaz vem da sem takrat vsaj enih 20 appsov kupil :>
sicer zame tokrat nič uporabnega hcoj, takrat sem recimo kupil endomondo, swift key in pa mobile sketchbook
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
office suite in tasks?
ja.
je zlo malo v primerjavi s tem kar je bilo nazadnje v akcijski ponudbi.
na samsungu že imam prednaložen polaris office... glede todo managerja, pa so mnenja zelo subjektivna. Jaz imam mobisle notes in pa any.do. vedno več pa pa uporabljam za te zadeve smemo aplikacijo za galaxy note.
Zgodovina sprememb…
trnvpeti ::
za 0,25 ni slabo
mogoce komu pride sedaj prav, ali pa kasneje ob nakupu android tablice(tel)
mogoce komu pride sedaj prav, ali pa kasneje ob nakupu android tablice(tel)
francek1 ::
Našel sem zelo uporabno aplikacijo v primeru nesreče, ko ne veš, kje si- Hjelp 113-GPS. Najde naslov oz GPS koordinate in nato lahko kličeš 113.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Da se ne boš čudil, če ti bodo zavrnili garancijo Za kateri fone se gre? Poročaj kako se bo izteklo...
Vem,da ne bodo upoštevali garancije.Ampak upam,da nebo prav veliko prišlo glede na to,da ni mehanska poškodba.
Samsung galaxy tab GT-P1000. Upam,da ga bodo čisto resetirali,pa na novo naložili
Bom poročal,ko bo kaj bolj znano.
djordjevic ::
Ja, pa zgleda da res. Kakorkoli že, čist ok štof za 25 centov.
No grave is deep enough to keep us in chains.
kolko časa bo trajalo?
mimogrede mobile sketchbook je spet na akciji
pri nas so nujni klici na 112, na 113 je policija.
mimogrede mobile sketchbook je spet na akciji
Našel sem zelo uporabno aplikacijo v primeru nesreče, ko ne veš, kje si- Hjelp 113-GPS. Najde naslov oz GPS koordinate in nato lahko kličeš 113.
pri nas so nujni klici na 112, na 113 je policija.
Zgodovina sprememb…
Res, da so poceni appi ampak nič pametnega/uporabnega trenutno...
@M-POWER mogoče ti znajo celo v garanciji popravit, lahko se pa zgodi, da zavrnejo...
@M-POWER mogoče ti znajo celo v garanciji popravit, lahko se pa zgodi, da zavrnejo...
Akcija - Reakcija
medenko ::
MASS EFFECT, TUNEIN PRO, HD WIDGETS + PICSAY PRO = LOL 1€
pa kdo bo piratiziral ob takih cenah?
eh mass effect se ne da, komu ratalo?
pa kdo bo piratiziral ob takih cenah?
eh mass effect se ne da, komu ratalo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
Danes so me klicali z mobitel centra,da je moj Galaxy tab popravljen.Ubistvu so samo na novo naložili softer in zdaj dela.Priznali so mi garancijo tako,da sem dobro čez prišel.
VoidRay ::
pa tale pdf reader ki je na akciji je tudi dober, ga priporočam.
akcija bo baje 5 dni, tako da še nas dva rukera aplikacij čakata.
akcija bo baje 5 dni, tako da še nas dva rukera aplikacij čakata.
Lion29 ::
mah, si ne pedstavljam spilat drugega biljarda kot 8ball na miniclipu
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Ah... spet nič uporabnih aplikacij... Endomondo in Camera zoom pa imam že kupljeno od prejšnjih akcij...
Akcija - Reakcija
ttommy ::
Kaj nakup je možen samo s plačilnimi karticami? A ne gre to od operaterja, pa se potem pri računu za telefon obračuna. Imam sicer Mastercard, ampak še nikoli nisem plačeval z njo preko interneta. Je 100% varno?
Gamer
Okapi ::
Nič ni 100% varno, je pa večja verjetnost, da te oropajo na ulici v Ljubljani kot da ti ukradejo denar pri kupovanju v Google Play (ali na Amazonu ali kateri drugi znani spletni trgovini).
In ja, to se plačuje s kreditno kartico (enkrat si ustvariš račun pri Googlu, potem pa samo še klikaš "kupi" - kar zna biti precej zapeljivo ), operater tu nima nič.
O.
In ja, to se plačuje s kreditno kartico (enkrat si ustvariš račun pri Googlu, potem pa samo še klikaš "kupi" - kar zna biti precej zapeljivo ), operater tu nima nič.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8054 (998) | marS |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9525 (8205) | joze67 |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12336 (7605) | BladE_ |
» | Spam kot notifications na androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 4724 (4386) | CaqKa |