Forum » Mobilne tehnologije » Android - katere aplikacije
Android - katere aplikacije
Jerry000 ::
gmail al pa inbox. Js sicer ne vidm prednosti inboxa, mi je default gmail app velik bol pregledn. Res pa je da je inbox fancy...sam uporabnost > fancy :)
carota ::
Rad bi imel "snooze", ki ga pri GMailu ni, na Inbox se pa nisem mogel navadit. Vse ostale aplikacije moram zapret, da se mi sploh naloži, pa skriva mi maile, ki so mi pomembni (bi se moral poglobit ...).
Testiram BlueMail, a me še ni navdušil; preveč kompleksen v primerjavi z Mailboxom.
Testiram BlueMail, a me še ni navdušil; preveč kompleksen v primerjavi z Mailboxom.
DuleKrtola ::
Rad bi imel "snooze", ki ga pri GMailu ni, na Inbox se pa nisem mogel navadit. Vse ostale aplikacije moram zapret, da se mi sploh naloži, pa skriva mi maile, ki so mi pomembni (bi se moral poglobit ...).
Js mam Inbox za privat in Gmail za šiht. Inbox je fajn zaradi reminderjev in prikaza mailov raznih online nakupov (amazon, letalske karte, vlak...), ampak včasih res neki po svoje čara in skriva maile. Poleg tega je "compose" interface precej omejen, tudi v browserju.
NejcSSD ::
Probite še Outlook :)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Thuban ::
Katero aplikacijo za branje knjig priporočate?
moon reader +
Nima konkurence.
Kaj pa kakšno nadomestilo za Dropboxov Mailbox?
Gmail.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thuban ()
DuleKrtola ::
dejte se mal razpisat kere appe kej mate free/kupljene da vidim če je kej uporabnega al pa novega zame :)
PINki ::
Se hecaš? Drugače pa, če nimaš potrebe po določeni funkcionalnosti/appu potem je tudi ne potrebuješ in ti brezveze smeti. Imaš pa polno spletnih strani z "cool apps" pa lahko tam pokukaš ali pa uporabis playstore saj imaš žnj kategorij z top appsi.
Lp
Lp
mirkuma ::
Katero aplikacijo za branje knjig priporočate?
moon reader +
Nima konkurence.
Kaj pa kakšno nadomestilo za Dropboxov Mailbox?
Gmail.
Še en glas ze Moon Reader + (Pro)
P.S. Pro verzija je vredna vsakega denarja, občasno je na voljo za boga 2-3 EUR (50%off)
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Se hecaš? Drugače pa, če nimaš potrebe po določeni funkcionalnosti/appu potem je tudi ne potrebuješ in ti brezveze smeti. Imaš pa polno spletnih strani z "cool apps" pa lahko tam pokukaš ali pa uporabis playstore saj imaš žnj kategorij z top appsi.
Lp
Ne, ne hecam se. Zanima me ker rad sprobavam nove appe za katere mogoče niti ne vem da obstajajo. Da pogledam kako so rešili njihov problem, zakaj je njihou app dober (če je), kak je design itd. Če je pa po vrhu še uporabna in vidim da jo bom uporabljal jo pa bom. Kaj meni smeti in kaj ne se prosim ne obremenjuj, je moj telefon ;)
starboi ::
Lp
Ne, ne hecam se. Zanima me ker rad sprobavam nove appe za katere mogoče niti ne vem da obstajajo. Da pogledam kako so rešili njihov problem, zakaj je njihou app dober (če je), kak je design itd. Če je pa po vrhu še uporabna in vidim da jo bom uporabljal jo pa bom. Kaj meni smeti in kaj ne se prosim ne obremenjuj, je moj telefon ;)
Daj napiši še katere imaš že kupljene, da se ne bodo predlagale aplikacije, katere imaš na telefonu. Lp
- Authentic Weather Pro Upgrade
- Carmageddon
- King's League: Odyssey
- Camera FV-5
- Colin McRae Rally
- Minecraft: Pocket Edition
- Solid Explorer
- Mega Plugin for Solid Explorer
- Worms 2: Armageddon
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Minecraft: Story Mode
- Password Manager SafeInCloud
- Lara Croft GO
- Nova Launcher Prime
- worms 3
- Unified Remote Full
- Moon+ Reader Pro
- Weather Timeline - Forecast
To so kupljene, free pa več al manj klasika
- keep
- instagram
- FB
- reddit relay
- messenger
- hearthstone
- shazam
- fleksy
- abamobi
- dropbox
- drive
- gmail
- chrome
- Carmageddon
- King's League: Odyssey
- Camera FV-5
- Colin McRae Rally
- Minecraft: Pocket Edition
- Solid Explorer
- Mega Plugin for Solid Explorer
- Worms 2: Armageddon
- Icewind Dale Enhanced Edition
- Minecraft: Story Mode
- Password Manager SafeInCloud
- Lara Croft GO
- Nova Launcher Prime
- worms 3
- Unified Remote Full
- Moon+ Reader Pro
- Weather Timeline - Forecast
To so kupljene, free pa več al manj klasika
- keep
- FB
- reddit relay
- messenger
- hearthstone
- shazam
- fleksy
- abamobi
- dropbox
- drive
- gmail
- chrome
Kako pa to da ne uporabljaš Adaway-a in pa Titanium Backup Pro-ja ? :) Ta dva appa sta must, poleg Nove Prime :)
Sta na listi za nakup:). Za adaway pa nism slisu, je to podobno kot adblock?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Zlikovec ::
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
PINki ::
Vsaka aplikacija vpraša, če dovoliš root dostop, ki ga potem pač odobriš ali zavrneš.
Če ti ga pa ne uspe odobriti pa napiši kateri telefon imaš in kako si rootal. Preveri tudi na playstore s katero od aplikacij root checker ali dejansko imaš root.
Če ti ga pa ne uspe odobriti pa napiši kateri telefon imaš in kako si rootal. Preveri tudi na playstore s katero od aplikacij root checker ali dejansko imaš root.
Zaphod_B75 ::
Jaz mam tole že celo večnost in preverjeno dela (root):
AdFree - BigTinCan http://adfree.odiousapps.com/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zaphod_B75 ()
dunda ::
Zaphod_B75 je izjavil:
Jaz mam tole že celo večnost in preverjeno dela (root):
Tudi jaz - je preprost in odličen :-)
https://www.kacnje.eu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dunda ()
BladE_ ::
Jaz pa Xposed MinMinGuard, reklam ne opažam, čeprav pravijo, da jih ne blokia v Chromu...
Akcija - Reakcija
Ch-Beyn ::
Lep pozdrav vsem
Trije prijatelji smo razvili igro, ki vam jo z veseljem pokažemo
Vse smo delali sami, od ideje do release-a je minilo dobro leto. Je naša prva igra oz. aplikacija sploh, tako da bomo zelo veseli, če jo preizkusite, še bolj pa bomo veseli kakršnega koli komentarja, kritike, pohvale ... kar nam bo pomagalo pri nadaljnem razvoju.
igra je dostopna tu: https://play.google.com/store/apps/deta...
Če to bere kakšen developer začetnik in ima kakšno vprašanje glede razvoja aplikacij in vsega, kar je s tem povezano, bom z veseljem odgovoril. Tudi mi smo na začetku imeli ogromno vprašanj in vsaka informacije nam je prišla prav.
Lp
Trije prijatelji smo razvili igro, ki vam jo z veseljem pokažemo
Vse smo delali sami, od ideje do release-a je minilo dobro leto. Je naša prva igra oz. aplikacija sploh, tako da bomo zelo veseli, če jo preizkusite, še bolj pa bomo veseli kakršnega koli komentarja, kritike, pohvale ... kar nam bo pomagalo pri nadaljnem razvoju.
igra je dostopna tu: https://play.google.com/store/apps/deta...
Če to bere kakšen developer začetnik in ima kakšno vprašanje glede razvoja aplikacij in vsega, kar je s tem povezano, bom z veseljem odgovoril. Tudi mi smo na začetku imeli ogromno vprašanj in vsaka informacije nam je prišla prav.
Lp
Pithlit ::
Enostavno, všečno (razen neprestanega teženja z google play)... malenkost se sicer zatika na Tegra 3 (ampak to je itak že stara zadeva).
Snappy 410 dela konkretno bolje.
Snappy 410 dela konkretno bolje.
Life is as complicated as we make it...
Ch-Beyn ::
Tisto z google playom teži Google - seveda lahko izklopiš in ti ne bo več težilo
Kar se tiče slikic: Oglaševanje, ki ga uporabljamo v igrici potrebuje začasno prostor na spominu telefona (Da zmanšujemo porabo RAMa), zato potrebujemo dostop do pomnilnika. Ne dotikamo pa se slikc
Kar se tiče slikic: Oglaševanje, ki ga uporabljamo v igrici potrebuje začasno prostor na spominu telefona (Da zmanšujemo porabo RAMa), zato potrebujemo dostop do pomnilnika. Ne dotikamo pa se slikc
blackbfm ::
Moje mnenje, dokler nimaš vsaj par 10k uporabnikov ne posiljuj z oglasi in nepotrebnim teženjem s pravicami ker bo marsikoga odvrnilo. Profita iz tega kanala tko al tko ne bo pri 50 installih.
Mavrik ::
Hmm, za shranjevanje podatkov na SD kartico v `getExternalStorageDir()` ne rabiš dodatnih dovoljenj. Za šarjenje drugje rabiš, sam tega igra pač ne sme početi. Pa dajte spremeniti target v 6.0 da se bo zamenjal dialog s pravicami v novega ki ne zahteva da prodaš prvorojenca za namestitev.
The truth is rarely pure and never simple.
Qushaak ::
A ima še kdo težave s sesuvanjem Microsoft Office aplikacij.
Na Samsung tablici (Android 4.4.2 in morda še malo več - stock) se mi je že večkrat zgodilo, da se Word/Excel ni zalaufal v enem profilu. Na drugem pa.
Na Nexus 7 (2012) tablici sem dal gor Android 6.0.1 (bolj vanila sorte) in se je baje Word isto sesuval.
Te sesuvanja so taka, da se tako aplikacija zapre po odprtju. Neki v stilu "unexpected error".
Kaj za vraga Microsoft to dela, da ima tako nestabilne aplikacije?
Na Samsung tablici (Android 4.4.2 in morda še malo več - stock) se mi je že večkrat zgodilo, da se Word/Excel ni zalaufal v enem profilu. Na drugem pa.
Na Nexus 7 (2012) tablici sem dal gor Android 6.0.1 (bolj vanila sorte) in se je baje Word isto sesuval.
Te sesuvanja so taka, da se tako aplikacija zapre po odprtju. Neki v stilu "unexpected error".
Kaj za vraga Microsoft to dela, da ima tako nestabilne aplikacije?
dr.Akula ::
A kdo od vas uporablja Google Newsstand? Do pred kratkim mi je lepo serviral novice iz virov na katere sem bil naročen (večinoma tech), zdaj so pa uvedli kategoriji 'Top news' in 'Recommended for you', ki se sploh ne zmenita za tisto na kar sem dejansko naročen. Ker imata ti dve kategoriji prioriteto, zdaj skoraj ne vidim več novic, ki me zanimajo.
ni podatka
Uporabljate kaj password managerje? Katere?
Jaz imam Safe in cloud (kupil ko je v popustu bil za 1€) in moram reči da sem zadovoljen, napram One password katerega cena je cca 50€
Jaz imam Safe in cloud (kupil ko je v popustu bil za 1€) in moram reči da sem zadovoljen, napram One password katerega cena je cca 50€
Jap, shranjevat gesla v oblaku je hudo pametna ideja.
Goody ::
Keepass2Android
Odvisno kako kriptirana in v katerem oblaku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goody ()
Keepass2Android
Odvisno kako kriptirana in v katerem oblaku.
Pa je samo za android? Mislil sem v smislu password managerja ki ima tudi desktop in android app.
Glih tok kokr da maš 2 gesli za vse strani...več kot tok si pa že težko zapomnim kaka zajebana gesla. Tko da ja, mam raj managerja :)
Zakaj pa sploh imaš zajebana gesla?
A tko:
*edit* jaz imam veliko večino gesel (tista ki dejansko nekaj resnega ščitijo) lepo spravljena v moji knjižnici... backup je pa praktično v vsaki javni knjižnici. Srečno pri iskanju. Ali pri BF.
A tko:
*edit* jaz imam veliko večino gesel (tista ki dejansko nekaj resnega ščitijo) lepo spravljena v moji knjižnici... backup je pa praktično v vsaki javni knjižnici. Srečno pri iskanju. Ali pri BF.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Mare2 ::
lepo spravljena v moji knjižnici... backup je pa praktično v vsaki javni knjižnici.
A to na računalniku?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zakaj pa sploh imaš zajebana gesla?
A tko:
Ne, ne tko. Pač si ne zapomnem gesel, da bi mel za veliko količino vsako geslo posebej. Imam raje managerja in backup v dropboxu. Vsako tele ma svoje vesele ne? Tko kot ti ko si v knjižico shranjuješ ;)
A to na računalniku?
Ne. Domači knjižnici. Hence "backup je pa praktično v vsaki javni knjižnici."
Tko kot ti ko si v knjižico shranjuješ ;)
Kakšno knjižico?
In ne, ne shranjujem. Gesla so že not. Jaz jih samo izbiram kakor mi pač paše.
A to na računalniku?
Ne. Domači knjižnici. Hence "backup je pa praktično v vsaki javni knjižnici."
Tko kot ti ko si v knjižico shranjuješ ;)
Kakšno knjižico?
In ne, ne shranjujem. Gesla so že not. Jaz jih samo izbiram kakor mi pač paše.
No ja pač, vsak ma svoje :)
LastPass.
Si kupil? Kako se obnese? Me je mikalo za nabavo dokler nisem videl Safe in cloud za 1€ v popustu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Vsak ma svoje ja.
Izbirat neka überhudo komplicirana gesla... in jih pol na dropbox naložit je pa pač smeh od varnosti (pa en tak ful fajn oxymoron).
Izbirat neka überhudo komplicirana gesla... in jih pol na dropbox naložit je pa pač smeh od varnosti (pa en tak ful fajn oxymoron).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Male lahke super aplikacije za android (small, light, cool, necessary aps)Oddelek: Mobilne tehnologije | 8141 (1085) | marS |
» | Obupno počasen AndroidOddelek: Mobilne tehnologije | 9661 (8341) | joze67 |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12470 (7739) | BladE_ |
» | Spam kot notifications na androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 4788 (4450) | CaqKa |