» »

MSI HAWK

MSI HAWK

vir: Guru 3D

Adapter za odčitavanje napetosti

vir: Guru 3D
Guru 3D - Po svoji seriji Lightning, v kateri imajo grafične kartice močno izboljšano napajalno vezje, MSI zdaj predstavlja še nekoliko dostopnejšo serijo grafičnih kartic, pri katerih so med zasnovo imeli v mislih predvsem navijalce. Prva izmed grafičnih kartic iz serije HAWK bo Radeon HD 5770, ki bo po vsej verjetnosti na trg prišla že tovarniško nekoliko navita. A višanje frekvenc se za večino lastnikov verjetno ne bo ustavilo tam, saj bo za boljše dosežke poskrbel nov hladilnik z dvema ventilatorjema in tremi toplotnimi cevkami.

Nabor komponent, ki bodo grafično kartico sestavljale, bo podobno kot pri seriji Lightning vrhunski, a vseeno ne tako obsežen, torej ne moremo pričakovati 10 ali več-faznega napajanja. Spremenjeno glede na AMDjevo zasnovo Radeona HD 5770 je tudi tiskano vezje, ki ima poleg priključka za ventilatorja še dva 2-pinska priključka, namenjena za odčitavanje napetosti jedra oz. pomnilnika. Skupaj z grafično kartico očitno lahko pričakujemo poseben adapter, ki bo omogočal pravilen priklop merilnega orodja in lažje odčitavanje z za to namenjenih priključkov.

7 komentarjev

Shuli ::

HAVX? Ali ni HAVK?;((:)

g. Oden ::

Shuli je izjavil:

HAVX? Ali ni HAVK?;((:)


HAWK.

BaToCarx ::

A bodo tudi naredili da piha ven iz kiste? Ali je zdaj popularno, da se samo mesa zrak. Mislim da tadrugo, pa neki fancy design.. kdo sploh gleda kartico ce je pa na glavo obrnjena.. dejmo dejmo sminkerji in pcji, ter ostali HW vse gre v racku zaradi tega..

Tr0n ::

Sexy.

Kforge ::

torej se 5770 dobro navija čeprav jo omejuje 128bitno vodilo?sam jo imam pa me zanima za koliko naj povišam frekvence v catalysu?

lp

Destroyers ::

Jah do kolkr gre... Malo pazi na temperature...
...They wanna build the prison!...

Kforge ::

saj catalys naj nebi omogočal frekvenc ki jih je grafična dejansko zmožna tako da mislim da nebi smelo biti problema.Do koliko stopinj pa lahko gre temperatura?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Radeon HD 5970 in 5770 v Eyefinity izdaji

Oddelek: Novice / Grafične kartice
217986 (7136) PrimozR
»

MSI Radeon HD 5870 Lightning

Oddelek: Novice / Grafične kartice
84349 (3649) FireSnake
»

AMD pripravlja 12 novih DirectX 11 čipov

Oddelek: Novice / Grafične kartice
244053 (2709) mspiller
»

Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X

Oddelek: Novice / Grafične kartice
53715 (3101) amacar
»

Nova revizija Radeonov HD 5770

Oddelek: Novice / Grafične kartice
73254 (2858) BALAST

Več podobnih tem