Forum » Loža » Kje kupiti kostim za PUSTA
Kje kupiti kostim za PUSTA
STASI ::
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
- premaknilo iz Sedem umetnosti: STASI ()
jcetinski ::
Živjo, eno vprašanje imam;)
Nevem pod katero temo bi pisal ampak, ta film mi je dal misliti;) Govorim namreč o filmu Halloween in me zanima, če kdo ve, kje bi se dalo za pusta kupiti njegov kustum. Predvsem gre tu za masko, zraven pride še nekakšen delavski kostum ter nož. Nože se da dobiti vsepovsod, a maske ne najdem nikjer, niti na spletu, da bi našel karkoli. Lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga;)
Hvala
Nevem pod katero temo bi pisal ampak, ta film mi je dal misliti;) Govorim namreč o filmu Halloween in me zanima, če kdo ve, kje bi se dalo za pusta kupiti njegov kustum. Predvsem gre tu za masko, zraven pride še nekakšen delavski kostum ter nož. Nože se da dobiti vsepovsod, a maske ne najdem nikjer, niti na spletu, da bi našel karkoli. Lepo prosim, če mi lahko kdo pomaga;)
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je v Sloveniji s snemanjem v javnosti?Oddelek: Loža | 8719 (7338) | sensei |
» | Time Warner dobi delež pri vsaki prodani Guy Fawkes maskiOddelek: Novice / NWO | 6928 (5440) | Gladi |
» | profi. izdelava tiskanega vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5064 (4774) | korenje_ver2 |